Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kövér László kijelentésétől...

Kövér László kijelentésétől miért kapott vérszemet az összes baloldali?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy a demográfia súlyos probléma Magyarországon és Európában. Szerintem semmi újat, és semmi sértőt nem mondott.

Aki pedig azért hisztizik hogy Kövér László visszaküldené őt a konyhába, az pedig csak belemagyaráz dolgokat. Nem liberális polkorrekt nyelvezettel beszélt ezt aláírom, de véleményem szerint nem mondott semmi rosszat. Ha pedig valakit az anyaság gondolata riaszt, akkor nem inkább magában kellene keresni a hibát?

2015. dec. 15. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 Piert ***** válasza:
70%
Legalább most már (még) KMK sincs :D Na de megyek, emlékeztetem az asszonyt a dolgára... Neveletlen fehérnép....
2015. dec. 15. 23:52
 42/67 anonim ***** válasza:
12%

ma 23:52

miért nem kellene gyereket vállalni, ahhoz hogy gyerek legyen???? akkor mit kéne csinálni hozzá???

2015. dec. 15. 23:54
 43/67 anonim ***** válasza:
70%

Teljesen igazad van kérdező!

Soha nem értettem a baloldaliak gondolkodását, valami SZÜLÉS közben megsérült nekik...

Par évtizede ez a kérdés fel sem merült, hogy valaki ne szüljön, ha megteheti, most meg inkább kutyát tartanak gyerek helyett! SZÜLJETEK!

2015. dec. 15. 23:56
 44/67 anonim ***** válasza:
37%

"Te meg fogd már fel, hogy hadd döntse el már mindenki magának miben éli meg az életének a kiteljesedését!"

Miért, amellett, hogy egy férfi apa és férfiként kiteljesedik az élete, nem lehet emberként boldog és érezheti úgy, hogy elérte a csúcsot, mert beindult egy vállakozása és gazdag lett? Vagy egy nő amellett hogy eléri a női nem kiteljesedésének a csúcsát, és gyereket szül, és szerető anya válik belőle, nem lehet mellette Nobel díjas fizikus, és nem lehet büszke arra amit emberként elért?? A kettő hol zárja ki egymást??

2015. dec. 15. 23:57
 45/67 anonim ***** válasza:
21%

vagy egy nő érezze magát azért nőnek, mert sikeres lett vagy gazdag, vagy híres?? ezért érezheti magát jogosan sikeres embernek, érezheti úgy hogy ez emberként az életének a célja. De NŐként nem lehet valakinek az az életének a kiteljesedése, ha gazdag lett.. Vagy a 21. században már a pénztől, hatalomtól, karriertől lesz NŐIes valaki?

Na ez lett az atomliberális hozzáállás végeredménye, a férfiak férfiatlanok nyeszlettek, nem lemennek kocogni és súlyzót vesznek a kezükbe, hanem siránkoznak, hogy fú mennyire nem kellenek egyetlen nőnek sem.. A nők meg nem érzik "feladatuknak", hogy nőiesek legyenek, azt hogy szüljenek, gyereket vállaljanak. A szülések száma a béka segge alatt, az iskolák panganak az ürességtől, a megszületett gyerekek mindenféle betegségekben szenvednek, a fiataloknak fontosabb az egyéni jóléte, mint az hogy szerető családja legyen.. minden házaspárra 1.8 gyerek jut, felsőoktatást végzett szülőknél 0.7..

Hejj emberek mi lesz így velünk?

2015. dec. 16. 00:07
 46/67 anonim ***** válasza:
75%

# 54/54 Időpont tegnap 23:57

Bár ez nem Laca, de a vele egy követ fújó Ákos szerint speciel:

„A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénz keressenek, mint a férfiak. Én így érzem. A dolguk a női princípiumot beteljesíteni. Mondjuk valakihez tartozni, valakinek gyereket szülni. Nagyon úgy tűnik, hogy a kettő kizárja egymást: hogy leszel anya, hogy töltesz a gyerekeiddel elég időt, ha vezetőállású vagy?"

Plusz hadd ne ássam elő annak az exkomcsi patkánynak a korábbi soviniszta pofázásait légy oly szíves.

2015. dec. 16. 00:08
 47/67 anonim ***** válasza:
70%

Látom, még mindig nem bírod felfogni, hogy mindenki magának dönti el a dolgait és nem te mondod meg a jónépnek, hogy mikor mit kell tenniük.

48/67 anonim ***** válasza:
78%

#52 ne haragudj, de te tényleg Ennyire hülye vagy? Kezdem magam úgy érezni, mint ha egy csirkének akarnám megtanítani az ábécét.

Nyilván ahhoz, hogy több gyerek legyen, több családnak és több gyereket kéne vállalnia. De ez itt most nem nyelvtani kérdés, nem értem hogy mit akarsz bizonygatni ezzel. Nem erről a csodás egyenes arányosságról van szó, ha nem vetted volna észre.

A vita tárgya az, hogy felülbírálható e az, aki valamilyen okból nem akar családot alapítani. Mert az a kijelentés, hogy a nők önmegvalósításának célja az kellene hogy legyen, hogy gyereket szüljön, erre a problémára világít rá. Vagyis azt mondja, hogy azoknak az értékrendje hibás, akik nem így gondolkodnak.

És egy szóval sem támadtam Kövér kijelentését, sőt, állást sem foglaltam, csak azt mondom hogy én nem tartom azokat kevesebbre, akiknek nincs gyereke.

Szóval én tényleg nem értem, hogy min cirkuszolsz, semmi olyat nem állítottam, ami miatt támadhatnál. Komoly gondok lehetnek a felfogásoddal, csak össze-vissza írogatsz, de szerintem már magad sem tudod, hogy miről beszélsz.

49/67 anonim ***** válasza:
64%

# 55/56 Időpont ma 00:07

Neked elmentek otthonról. Tisztában vagy vele mit beszélsz a száddal, vagy csak tolod ami a grepből kijön?

2015. dec. 16. 00:09
 50/67 anonim ***** válasza:
28%
jó akkor mindenki építgesse a kis életét, mindenki építse ki a saját jólétét, mindenkit fogadjunk el, ne tartsuk elsődleges fontosságúnak azt, hogy utódunk lehessen, és haljunk ki a pi.sába..
2015. dec. 16. 00:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!