Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kövér László kijelentésétől...

Kövér László kijelentésétől miért kapott vérszemet az összes baloldali?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy a demográfia súlyos probléma Magyarországon és Európában. Szerintem semmi újat, és semmi sértőt nem mondott.

Aki pedig azért hisztizik hogy Kövér László visszaküldené őt a konyhába, az pedig csak belemagyaráz dolgokat. Nem liberális polkorrekt nyelvezettel beszélt ezt aláírom, de véleményem szerint nem mondott semmi rosszat. Ha pedig valakit az anyaság gondolata riaszt, akkor nem inkább magában kellene keresni a hibát?

2015. dec. 15. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 Piert ***** válasza:
60%
És a férfiak miért nem szülhetnek?
2015. dec. 16. 00:15
 52/67 anonim ***** válasza:
75%

00:09

Áhh, csak előjött belőle a jobber énje, aki megparancsolja másoknak, hogy mit kell tenniük, mert ő a dandártábornok, a többiek pedig a beosztottjai.

Tudod, ők még nem értek el addig, hogy minden ember egyenlő.

53/67 anonim ***** válasza:
15%

ma 00:08

én sem értem, hogy a francba nem tudod felfogni a KÉNE/KELLENE és KELL szavak közti különbséget.. -.- neked nem tanítottak nyelvtant? vagy értelmezni nem tudsz? vagy nem vagy képes felfogni mint jelent a feltételes igeidő??

Gyereket KÉNE szülni és akkor gyerekek születnének, nem tudom ebben mit nem tudsz megemészteni, vagy felfogni?? vagy vezessem le neked?

gyereket kéne szülni, mert kevés a gyerek = abban az esetben/ azzal a feltétellel, ha gyerekeket szülnének a nők, ezzel a feltétellel lehetne csak megakadályozni azt a katasztrófát, ami felé egész Európa tart éppen..

Tényleg nem tudom neked mi nem stimmel ebben, vagy mit nem tudsz ezen feldolgozni.. -.-

tudod FELTÉTELES MÓD!!!!

54/67 anonim ***** válasza:
82%

"jó akkor mindenki építgesse a kis életét, mindenki építse ki a saját jólétét, mindenkit fogadjunk el, ne tartsuk elsődleges fontosságúnak azt, hogy utódunk lehessen, és haljunk ki a pi.sába.."

Látom jobberkém, még mindig nem bírod felfogni, hogy munka mellett is lehet gyereket vállalni.

Nálatok csak a tömeges kihalás és a nők keltetőnek való felhasználása az opció, nincsen középút.

2015. dec. 16. 00:17
 55/67 anonim ***** válasza:
11%

ma 00:17

nem is tudom melyikünk nem ismeri a feltételes módot.. -.-

2015. dec. 16. 00:20
 56/67 anonim ***** válasza:
75%

Figyelj, az előző kommentemben írtam erről, hogy nyilván több gyereknek kellene születni ahhoz, hogy több gyerek legyen, (igen, feltételes módban) szóval értem az egyenes arányosságot.

Csak nem erről van szó...

De ez nagyon szánalmas, hogy az ember normálisan levezet neked valamit, te pedig totál kiforgatod és félre érted.

Nevetséges vagy.

2015. dec. 16. 00:25
 57/67 anonim ***** válasza:

# 61/67 Időpont ma 00:15

Ezentúl szólíts Lorettának.

2015. dec. 16. 00:29
 58/67 anonim ***** válasza:
67%

Jaj várj, a "feltételes igeidő" még csak most tűnt fel xD

Hát szerintem te nem tanultál nyelvtant, de mást se nagyon.

2015. dec. 16. 00:29
 59/67 anonim ***** válasza:
20%

71%os

Ahhoz képest milyen lealacsonyítoan beszélsz másokkal te sem vagy vmi értelmes ember valószínűleg.. a válaszolónak teljesen igaza volt abban, hogy gyereket kéne vállalni, mert nagyon kevés gyerek születik, én sem értem mit lovagolsz ezen, ez egy alapvető tény és senki nem mondta hogy most akkor haza kell menned és azonnal gyrrekcsinálás párral, hanem szimplán kimondta azt, amit jelenleg egész Európa tabukéne kezel, hogy égető szükség lenne arra, hogy a nők gyerekeket szüljenek, ez kellene.. erre LENNE szükség! Vagy neked már az is fáj, ha valaki kimondja a problémát, Vagy esetleg te tudsz valamit amit mi nem? Egy új módszert, amihez Nem kéne gyereket szülni és mégis születnének gyerekek? Vagy szerintmed nem lenne szükség a következő generációra? Komolyqn nem értem mit kell a válaszolóval kötekedned ebben az egyszerü észrevételben 2órán keresztül..

2015. dec. 16. 00:30
 60/67 anonim ***** válasza:
7%

"Figyelj, az előző kommentemben írtam erről, hogy nyilván több gyereknek kellene születni ahhoz, hogy több gyerek legyen, (igen, feltételes módban) szóval értem az egyenes arányosságot.

Csak nem erről van szó...

De ez nagyon szánalmas, hogy az ember normálisan levezet neked valamit, te pedig totál kiforgatod és félre érted.

Nevetséges vagy."

Mi van?

normálisan levezetsz valamit?

Konkrétan nem tettél mást, csak belekötöttél, hogy mertem azt mondani, hogy gyereket kéne szülni.. és kiforgattad amit írtam, hatalmasat ferdítettél, és azt állítottal, hogy azt mondtam, hogy szerintem kötelező szülni, utána 2 oldalon keresztül bizonygattad az igazad, hoyg márpedig ezt mondtam, miközben semmi mást nem tettem, csak kijelentettem egy alap igazságot, "gyerekeket kéne vállalni".. aztán ehhez társult a 2 oldalnyi sértegetésed, majd a végén igazat adtál, hogy tényleg gyereket kéne vállalni, és azt állítod hogy én bugyuta buta ember fú milyen hülye vagyok, miközben te hogy megmondtad, csak én kiforgattam a szavaid.. -.-

hát gratulálok.. -.-

2015. dec. 16. 00:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!