Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kövér László kijelentésétől...

Kövér László kijelentésétől miért kapott vérszemet az összes baloldali?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy a demográfia súlyos probléma Magyarországon és Európában. Szerintem semmi újat, és semmi sértőt nem mondott.

Aki pedig azért hisztizik hogy Kövér László visszaküldené őt a konyhába, az pedig csak belemagyaráz dolgokat. Nem liberális polkorrekt nyelvezettel beszélt ezt aláírom, de véleményem szerint nem mondott semmi rosszat. Ha pedig valakit az anyaság gondolata riaszt, akkor nem inkább magában kellene keresni a hibát?

2015. dec. 15. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
41%
mert a baloldalt igazából a fidesz pénzeli, hogy elvonják a figyelmet arról, hogy szétlopják az országot (ez sok mindent megmagyarázna..)
2015. dec. 15. 22:48
 12/67 anonim ***** válasza:
65%

# 8/8 Időpont ma 22:46

Ákos konkrétan azt mondta, hogy a nő csak ne akarjon annyi pénzt keresni mint egy férfi. Ha ez neked nem lealacsonyító, akkor már sajnálni se tudlak.

DagiLaci meg szokás szerint gyökér mint az összes MSZMP-s. Szóra sem érdemes.

2015. dec. 15. 22:48
 13/67 anonim ***** válasza:
94%
Én azért megkérdezném erről a kérdésről a nőket is.
2015. dec. 15. 22:49
 14/67 Jeffrey Spender ***** válasza:
15%

Csak az Allahu Akbar ismételgetéséhez és a legelborultabb vahhabita dogmák gyakorlásához értenek, máshoz nem.

Azt nem értem, hogy hosszú éveken át az arabokat, az iszlámot és a muszlimokat Európában és az USA-ban kritika, megvetés, de legalább szarkazmus illette. Soha egy pozitív kontextusban nem merült fel vallási, etnikai, politikai elemzésekben. Hogy van az, hogy mintegy varázsütésre egyik pillanatról a másikra az arabokon és az iszlámon gúnyolódó balosok is szolidárisak lettek velük ?

És mire fel lettem lenullázva ?

2015. dec. 15. 22:51
 15/67 anonim ***** válasza:
84%

#9 az a baj, hogy Kövér azt emelte ki, hogy a szülés itt midennek a csúcsa. Pedig közel sem. Gyereket szülni, csinálni, bárki képes.Tisztességesen felnevelni már olyan dolog, amire büszke lehetsz.

Engem az zavart Kövér beszédében, hogy úgy állította be (Ákosról nem is beszélve), hogy a gyermekkel való foglalkozás a nők feladata. Egy gyereknek két szülőre van szüksége és igen szomorú, hogy 2015-ben MO-n ilyen dolgok, hogy a nőknek nem az a dolguk, hogy annyit keressenek mint a férfiak, hanem hogy gyereket szüljenek, elhangozhat.

Ha lenne miből, vállalnék 3-4 gyermeket, de nem szülök mégegy nélkülözőt a világra.

A gyereknek apja is van, aki ugyanolyan szülője. Én pedig ugyanolyan ember vagyok, mint a gyerekem apja, ezért megérdemlem, hogy ugyanolyan fizetést kapjak ugyanazért a munkáért, mint a férjem.

Ha pedig az én vágyam az, hogy kutatóorvos legyek és az eljövendő generációért dolgozzak, annak szenteljem az életem, akkor Kövér László és Kovács Ákos ne próbálja meg nekem megmondani, hogy mi legyen az én önbeteljesedésem csúcsa.

Egy 26 éves édesanya

2015. dec. 15. 22:52
 16/67 Jeffrey Spender ***** válasza:
7%
#12: Normális, hogy a karrierhajhászat közötte 45 felett szülnek a nők ?
2015. dec. 15. 22:52
 17/67 anonim ***** válasza:
12%

miért baj az, ha kövér szerint jó lenne, ha a nők számára újra érték lenne anyának lenni? én tényleg felfogni nem tudom! Én azt a nőt nem tartom igazi nőnek, aki nem szeretne saját gyereket, és a saját gyerekét utána nem tartja az egész világon mindennél fontosabbnak! Hát elnézést kérek a nőktől, de számomra ez lenne az alap, ez lenne a világ rendje, mint ahogy a férfiaktól is elvárható, hogy a nehéz fizikai munkát a férfiak végezzék, vagy amikor a férfi meg elmegy a gyárban és a könyökéig olajban koszban tapicskol, aztán hazamegy és 1 órán keresztül vakarja a körme alól a koszt, akkor miért nem szólalnak fel a nők, hogy márpedig ez megalázó?

Ne legyünk már ennyire idióták, akármenynire egyenlőek akarunk lenni, a férfi test férfi test marad, a női test meg női test marad, attól hogy egyenlőséget akarunk még nem fog teherbeesni egy férfi és nem nő 3x akkora izma egy nőnek -.-

2015. dec. 15. 22:53
 18/67 A kérdező kommentje:

Tisztelt 26 éves édesanya!

Nincs olyan az írásodban amivel nem értenék egyet. De eléggé csodálkoznék ha Kövér László a nevelésre nem gondolt, csak a szülésre.

2015. dec. 15. 22:55
 19/67 anonim ***** válasza:
20%
Kövér Laciék már azt tervezik, hogy a gyereket majd az állam fogja felnevelni (keressetek olyan videókat, hogy román árvák 1990) na kb. ilyen körülmények között.
2015. dec. 15. 22:56
 20/67 anonim ***** válasza:
67%

Köszönöm.

2015. dec. 15. 22:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!