Nem érdekes hogy sok ember írogat ezen az oldalon, de valahogy a megoldások megfogalmazói, mindig egyfelől érkeznek?
PLD itt van egy nagyra becsült liberális, aki folyamatosan kritizál, néha enyhén szólva csúsztatva, de megoldásokat soha nem ír, az elől elmenekül!
"A válasz írója 34%-ban hasznos válaszokat ad"
Pedig már kértem sokszor tőle!
Miért nincs sokaknak javaslata, elképzelése, csak megjegyzése? Miért nem hallom azt soha " szerintem ez így jobb lenne" csak azt hogy ez sem és az sem! Hisz a kákán is lehet csomót találni, de kibogozni....!
Én nem tudok azzal egyetérteni, hogy azoktól vegyünk el, akiknek van, és az egyetlen indoka az elvételnek az, hogy sok van nekik. Ez kommunizmus. A tehetséges emberek el fognak menni.
Ezt nem jól látod!
Nem a vagyonát kell elvenni, ilyet soha senki nem mondott!
Bár hogy ha kiderül hogy törvénytelenül szerezte, a közvagyon elherdáló korrupciós csatornáin, még ez is belefér.
De a lényeg, hogy a mesterségesen a pénzével vett versenyelőnyei, kedvezményei szűnjenek meg.
Az hogy a tőkének indokolatlan nagy súlya van a reálgazdasági termeléssel szemben. Ez nem tartható fenn.
1, nincs már jövedelme a társadalomnak amiből működhetne a gazdaság.
2, Semmi érdeke a magyaroknak ezt az állapotot
fenntartani mert nem fejlődőképes a számunkra.
73
Valaki írta a minap, hogy a jobbikkal azért nem lehet vitázni, mert megunod. Megkérdezik a pártkatonák hetvenszer ugyanazt, hetvenegyedszerre nincs erőd leírni még egyszer.
Az a baja a pártoknak, hogy a Jobbik sok olyan valós és eddig ki nem tárgyalt problémát vet fel és ad rá válaszokat, amit nem képesek lekövetni.
Egyrészt mert eddig tabuk voltak, másrészt meg a saját 20 éve működésüknek tenne keresztbe. Ezért nincs alternatíva.
De az nem azt jelenti hogy a választóknak ne lehetne véleménye semmiről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!