Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem érdekes hogy sok ember...

Nem érdekes hogy sok ember írogat ezen az oldalon, de valahogy a megoldások megfogalmazói, mindig egyfelől érkeznek?

Figyelt kérdés

PLD itt van egy nagyra becsült liberális, aki folyamatosan kritizál, néha enyhén szólva csúsztatva, de megoldásokat soha nem ír, az elől elmenekül!

"A válasz írója 34%-ban hasznos válaszokat ad"

Pedig már kértem sokszor tőle!

Miért nincs sokaknak javaslata, elképzelése, csak megjegyzése? Miért nem hallom azt soha " szerintem ez így jobb lenne" csak azt hogy ez sem és az sem! Hisz a kákán is lehet csomót találni, de kibogozni....!

2010. márc. 23. 10:58
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
44%

mert azt nem tud írni

ő egy megmondó ember le kell pontozni és jónapot

2010. márc. 23. 11:01
 2/35 anonim ***** válasza:
49%
A liberálisok mindig is ezt csinálják, mindenre vannak sablonválaszaik, ha meg nem tudnak válaszolni akkor is írnak valamit de mellébeszélnek. Nem a saját gondolataikat írják le, hanem azt amit itt ott összeszednek. Ha annyira szeretik a cigányokat mért nem költöznek közéjük? Ha annyira szeretik a zsidókat mért nem költöznek Izraelbe? Ha ennyire utálják a magyarokat mért élnek itt?
2010. márc. 23. 11:01
 3/35 anonim ***** válasza:
55%

a 34% est csak le kell pontozni el van intézve

igazad van mindenre van sablon válaszuk

de megoldásuk semmire

miért 0% az szdsz

az országnak nem kellenek liberálisok

2010. márc. 23. 11:03
 4/35 anonim ***** válasza:
65%

Megszólítva érzem magam

A topic alá, amiről beszélsz, most írtam le, mit gondolok, no de akkor

1: adózás

A személyi jövedelemadó meghaladott konstrukció, arra kell törekedni, hogy 1: a nem létszükséglet cikkeknek magas legyen az áfája 2: bevezessük a vagyonadót. A fogyasztási adókat helyezném előtérbe, azt ugyanis nem lehet letagadni. Gondolva a szegényekre, egy "szociális kosár" feállítása, aminek az áfája jelképes lenne. Minimálbérre jelképes, 2 százalékos jövedelemadó kivetése.

Egészségügy: magántőke beengedése, hosszú távra, a beruházott összeg alapján x évig tartó kifizetés a tb kasszából, az inflációt számolva kifejezetten jól járnánk. Növelni az opcionális, kiegészítő biztosítások szerepét, az egy befolyt pénz egy részét a szegényebbek betegségprevenciós programjaira fordítani, sok helyen azt is el kell ugyanis magyarázni, hogy meleg vízzel mossál kezet.

Drogliberalizáció, és a prostitúció engedélyezése nyilvános házakban. Az első fűkocsmát király bandiról nevezzük majd el, he-he-he. A drogok jövedéki adóján felül egy egészségügyi járulékot is kivetni, a kevés számú súlyos esetet ebből kezelni. A prostitucióból való bevételt 20 százalékkal adóztatni, aki illegálisan kurv*álkodik, iparengedély nélkül, bevarrni.

Korszerű rendőrség, évenkénti pszichiátriai és jellemvizsgálattal, előítéletes, idegbeteg ember ne legyen rendőr. A fegyvertartás fokozatos liberalizációja segítségével nőne a közbiztonság.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, érdekel még valami?

2010. márc. 23. 11:06
 5/35 anonim ***** válasza:
csak le kell pontozni :)
2010. márc. 23. 11:06
 6/35 anonim ***** válasza:
77%

A jobbikos hozzászólók anyázásán, és trágár beszéden kívül hozzá tudnak szólni érdemben egy kérdéshez?

Teljesen világosan, érthetően, kulturáltan kifejtettem a véleményemet egy kérdésről (nem mellesleg igazat is mondtam), erre jött a lepontozás, meg az anyád, meg a hülye vagy, meg a hasonló dolgok. Érdemben egyik sem tudott normálisan reflektálni.

Aztán jöhetnék azzal is, ha valaki valamit kritizál a jobbikban az már provokátor... :)

Érdekes névtelenségben milyen nagy szája van mindenkinek. :)

2010. márc. 23. 11:07
 7/35 anonim ***** válasza:
36%

A jobbikos hozzászólók anyázásán, és trágár beszéden kívül hozzá tudnak szólni érdemben egy kérdéshez?

Teljesen világosan, érthetően, kulturáltan kifejtettem a véleményemet egy kérdésről (nem mellesleg igazat is mondtam), erre jött a lepontozás, meg az anyád, meg a hülye vagy, meg a hasonló dolgok. Érdemben egyik sem tudott normálisan reflektálni.

Aztán jöhetnék azzal is, ha valaki valamit kritizál a jobbikban az már provokátor... :)

Érdekes névtelenségben milyen nagy szája van mindenkinek. :)

igen azt hittem a 34% válaszolta meg a kérdést nem te

56%-os na lebuktál

2 FELHASZNÁLÓ NEVE VAN :)

2010. márc. 23. 11:11
 8/35 anonim ***** válasza:
60%
Nincs két felhasználó nevem, tanulj meg szöveget értelmezni, barátom. :)Mindig ezen a nicken írtam, ezen is fogok. De mondjuk borzasztó, mennyire nem bírjátok kezelni az ellenvéleményt.
2010. márc. 23. 11:12
 9/35 anonim ***** válasza:

Sajnos mind a jobbikosok között, mind a jobbik ellenesek között vannak olyanok, akik elborultan vitatkoznak, és nem érdemlegesen vitáznak. Mind a két fél szajkózza a pártok által mondott lösungokat, de hogy ha annak a hátulütőjére rámutat a másik, akkor az hazugság, és kitaláció, és egyből náci/libsi agitátornak kiáltják ki.

Mellesleg igen is vannak érdemleges válaszok mind a két oldalon, csak eltűnnek a sok-sok érdemtelen válasz között.

2010. márc. 23. 11:14
 10/35 anonim ***** válasza:
nem tűnnek el, csak nem akarják észrevenni őket.
2010. márc. 23. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!