Nem érdekes hogy sok ember írogat ezen az oldalon, de valahogy a megoldások megfogalmazói, mindig egyfelől érkeznek?
PLD itt van egy nagyra becsült liberális, aki folyamatosan kritizál, néha enyhén szólva csúsztatva, de megoldásokat soha nem ír, az elől elmenekül!
"A válasz írója 34%-ban hasznos válaszokat ad"
Pedig már kértem sokszor tőle!
Miért nincs sokaknak javaslata, elképzelése, csak megjegyzése? Miért nem hallom azt soha " szerintem ez így jobb lenne" csak azt hogy ez sem és az sem! Hisz a kákán is lehet csomót találni, de kibogozni....!
Kérdező
Csak egy dologra reagálnék, a fegyverekre. Az öreg figyelmeztetés nélkül áramot vezetett a kerítésbe, aminek ha bárki nekidől, meghal. A fegyver nem öl. Az öl, aki használja.
70
Salamon ezt másképp látja:)
Shalamon már akkor úgy rikácsol mintha ölnék, mikor a sok milliárból 1Ft t nem tehet zsebre! Ez nem újság.
Persze az is igaz hogy pontosan ők azok akik kicsikarták hol csellel, hol korrupcióval, a piaci előnyeiket.
Az az, ha rendbe akarjuk tenni a dolgokat, akkor velük kell kezdeni. De nem azért mert zsidók, hanem mert ők akik a monopólok, a multik, a nagytőke, akinek túl nagy a befolyása a társadalom jövedelem elosztása felett.
70
Salamon ezt másképp látja:)
Shalamon már akkor úgy rikácsol mintha ölnék, mikor a sok milliárból 1Ft t nem tehet zsebre! Ez nem újság.
Persze az is igaz hogy pontosan ők azok akik kicsikarták hol csellel, hol korrupcióval, a piaci előnyeiket.
Az az, ha rendbe akarjuk tenni a dolgokat, akkor velük kell kezdeni. De nem azért mert zsidók, hanem mert ők akik a monopólok, a multik, a nagytőke, akinek túl nagy a befolyása a társadalom jövedelem elosztása felett.
Én nem tudok azzal egyetérteni, hogy azoktól vegyünk el, akiknek van, és az egyetlen indoka az elvételnek az, hogy sok van nekik. Ez kommunizmus. A tehetséges emberek el fognak menni.
Kérdező
Csak egy dologra reagálnék, a fegyverekre. Az öreg figyelmeztetés nélkül áramot vezetett a kerítésbe, aminek ha bárki nekidől, meghal. A fegyver nem öl. Az öl, aki használja.
Nem ismered az ügyet!
Nem a kerítésbe vezette az áramot hanem jóval azon belül a veteményese köré! A kerítésen jelezte hogy mi a helyzet, a cigókat is előre figyelmeztette, sőt a faluba is ki tacepaózta. Mit tehetett volna még?
A fegyver viszont tényleg érdekes, hisz hogy ellenőrzöd hogy először a figyelmeztető lövést adtam le és csak aztán táraztam beléd a beretta maradék 11 töltényét?
34%-os miért nem válaszolsz ide is?
megfutamodtál?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__741..
Nem ismered az ügyet!
Nem a kerítésbe vezette az áramot hanem jóval azon belül a veteményese köré! A kerítésen jelezte hogy mi a helyzet, a cigókat is előre figyelmeztette, sőt a faluba is ki tacepaózta. Mit tehetett volna még?
A fegyver viszont tényleg érdekes, hisz hogy ellenőrzöd hogy először a figyelmeztető lövést adtam le és csak aztán táraztam beléd a beretta maradék 11 töltényét
Én ezt másképp tudtam, de ha így is van, akkor is törvényt sértett, mert az áram nem lehet olyan erős, hogy embert öljön.
A fegyverhez írva: nagyon sok hülye szívta meg azzal, hogy a ballisztikus bizony megmondja, hogy melyik volt az első kilőtt golyó. Meg ne kérdezd hogyan, de van rá módszer, valamelyik ismeretterjesztő csatornán láttam.
73
Amit akartam már elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!