Valaki elmondaná, hogy mi a gond ezzel a Jobbikos videóval?
Adott egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=F3SqQ1gJjss
(akinek nincs youtube accountja az itt is megbírja nézni: http://www.youtube.com/watch?v=cfo_cSVz12M)
Na már most, rengetegen írják a videó alatt, hogy "mocskos jobbikos propaganda", "tele van hazugságokkal a videó", "agymosott idióták dőlnek be ennek a videónak" stb.
A kérdésem/kérésem a következő: Aki a videóban található információkra azt mondja hogy hazugság, vagy propaganda, az akkor is azt mondaná, ha nem lenne ott a végén hogy "Jobbik" ? Mi hazugság ebben a videóban, mi csúsztatás? Kérem valaki mondja már meg nekem, értelmes emberi hangnemben kérdezem a videó alatt is, de senki nem válaszol azok közül, akik "leszarozták" a videót. Érveket szeretnék olvasni, hogy miért rossz ez a videó, miért hazugság? Köszönöm mindenkinek a válaszát!
19:26
"voltam már jobbik fórumon és hidd el hogy teljesen más az amit ott hall az ember, mint amit a média sugall."
Én is láttam már a gyk-n elégszer, mennyire konstruktív és civilizált a jobbikosok stílusa. Retek, ork, zsidaj, zsidó, bibsi, tepsiszökevény aki nem ért egyet velük. Aki nem jobbikos, az hazaáruló vagy nem magyar. És más építő jellegű és magas műveltségről árulkodó érvelési sémák.
19:07es vagyok
19:19nek Nincs bajom a Jobbikal, csak 2 dolog nem tetszik bennük, hogy a vállalkozókat támogatják, a bérből élökkel szemben, meg a retorikájuk.
19:31 - Teljes mértékben együtt értek veled. Hasonló megnyilvánulások voltak már jobbikos és nem jobbikos szájából is.
Valljuk be, nem ez alapján fogom az ikszet ide vagy oda tenni. Sajnos azok az emberek, akik bizonytalanok, akik nem ismerik meg közelebbről a jobbikot, könnyen megvezethetőek az itteni érvekkel.
Őszintén sajnálom hogy ezen az oldalon idáig fajultak a dolgok, de azt hiszem mindenkiben ott van a feszültség a választásokhoz közeledve, aminek a számlájára írható az itteni megnyilvánulások nagy része.
ma 19:31
Van okom rá, hogy feltételezzem, hogy ide csak a jobbikosok legalja jár?
Egyébként ha átmegyek a kurucinfóra, ott kezdődnek csak az igazán durva dolgok. És a kurucinfó a jobbikosok legfontosabb "újságja". Szóval hagyjuk már ezt a képmutató szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!