Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki elmondaná, hogy mi a...

Valaki elmondaná, hogy mi a gond ezzel a Jobbikos videóval?

Figyelt kérdés

Adott egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=F3SqQ1gJjss

(akinek nincs youtube accountja az itt is megbírja nézni: http://www.youtube.com/watch?v=cfo_cSVz12M)

Na már most, rengetegen írják a videó alatt, hogy "mocskos jobbikos propaganda", "tele van hazugságokkal a videó", "agymosott idióták dőlnek be ennek a videónak" stb.

A kérdésem/kérésem a következő: Aki a videóban található információkra azt mondja hogy hazugság, vagy propaganda, az akkor is azt mondaná, ha nem lenne ott a végén hogy "Jobbik" ? Mi hazugság ebben a videóban, mi csúsztatás? Kérem valaki mondja már meg nekem, értelmes emberi hangnemben kérdezem a videó alatt is, de senki nem válaszol azok közül, akik "leszarozták" a videót. Érveket szeretnék olvasni, hogy miért rossz ez a videó, miért hazugság? Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2010. márc. 14. 16:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
17:29 - te tényleg ekkora p öcs vagy? Ki ad magyar termőföldet??? Ki privatizálja ezt a qrva országot mi? Ne legyél már ennyire Isten barma
2010. márc. 14. 17:36
 12/66 A kérdező kommentje:
Utolsó, kérlek normális hangnemben. Köszönöm.
2010. márc. 14. 17:36
 13/66 anonim ***** válasza:
Bocs de nem lehet az ilyen hülyeségekre normális hangnemben válaszolni. Akik ilyen kérdéseket tesznek fel nem Magyarországon élnek?
2010. márc. 14. 17:38
 14/66 A kérdező kommentje:
Csak higgadtan... ő is elmondja a véleményét, te is elmondod, én is elmondom. De tegyük normális emberek módjára oké? Mások vagyunk, nem gondolkodhatunk ugyanúgy, valakinek valami nyilvánvaló, valakinek nem. Mint ahogy neked nem nyilvánvaló, hogy hogy kérdezhet ilyeneket, mint ahogy nekem sem. Neki az nem nyilvánvaló, hogy nekünk hogy tetszhet egy ilyen videó. Szóval nyugi.
2010. márc. 14. 17:40
 15/66 anonim ***** válasza:
11%

ma 17:36

Nem tudom. Esetleg felvilágosítanál, ki adja el a magyar termőföldet? Ki adja el a Balaton körül a nyaralókat? Ki adja el a dunántúli falvakban a földet? Nos?

2010. márc. 14. 17:44
 16/66 anonim ***** válasza:

Nekem nem azért tetszik a videó mert jobbikos vagyok! Hanem azért, mert rávilágít az igazságra. Hol láttál ilyen videót a fidesztől vagy az mszp-től? Sehol! Persze hogy nem, mert féltek elveszíteni azt a szavazótábort, akik kisebbségnek vallják magukat de lassan már többségben vannak!

Ha ezt a videót a fidesz készítette volna, akkor is azt mondanám hogy semmi baj vele. Mondjuk tőlük nehezebben tudnám elfogadni, mert előttem már eljátszották a bizalmukat

2010. márc. 14. 17:45
 17/66 anonim ***** válasza:
27%

ma 17:38

Ugye személyesen is előbb ütsz, aztán kérdezel?

Valami közveszélyes agyvértolulásos barom vagy? Mint a kigyúrt cigányok ezen a filmecskén, vagy mint a gárdisták?

Normális ember irtózik tőletek, mert érzi a gyűlöletet, agressziót, dühöt, ami belőletek árad. És ezen ez a film nem sokat segít.

2010. márc. 14. 17:46
 18/66 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek kérlek. Normálisan, érvekkel ellenérvekkel, a másik szapulása nélkül. Köszi
2010. márc. 14. 17:48
 19/66 anonim ***** válasza:
20%

"Gyarmatosítás, hát lehet hogy ezt érti alatta, hogy egyre több külföldi cég van itt, és a magyar kis és középvállalkozások működését ellehetetlenítik a multik."

Egyre több külföldi cég van Észak-Korea kivételével mindenhol. Ezt hívják globalizációnak. Nagyon sok külföldi befektetés van (egy főre vetítve) Írországban, Luxemburgban, Szlovákiában, Csehországban stb. Ezek akkor mind gyarmatok.

Normális embert ez a videó elképeszti és elszomorítja, hogy az országot ennyire be lehetett hülyíteni, meg lehetett félemlíteni mindenféle kitalált "rémekkel", rá lehetett állítani a gyűlöletre stb.

2010. márc. 14. 17:55
 20/66 anonim ***** válasza:
11%

ma 17:48

Tőled is várom a választ: a zalai, somogyi, vasi falvakban kik árulják osztrákoknak, németeknek, belgáknak a földeket?

Kik adják el a nyaralókat a németeknek a Balaton körül?

Kik adják el a budapesti lakásokat íreknek, spanyoloknak, izraelieknek?

Kik ezek a rejtélyes "ők"?

2010. márc. 14. 17:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!