Valaki elmondaná, hogy mi a gond ezzel a Jobbikos videóval?
Adott egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=F3SqQ1gJjss
(akinek nincs youtube accountja az itt is megbírja nézni: http://www.youtube.com/watch?v=cfo_cSVz12M)
Na már most, rengetegen írják a videó alatt, hogy "mocskos jobbikos propaganda", "tele van hazugságokkal a videó", "agymosott idióták dőlnek be ennek a videónak" stb.
A kérdésem/kérésem a következő: Aki a videóban található információkra azt mondja hogy hazugság, vagy propaganda, az akkor is azt mondaná, ha nem lenne ott a végén hogy "Jobbik" ? Mi hazugság ebben a videóban, mi csúsztatás? Kérem valaki mondja már meg nekem, értelmes emberi hangnemben kérdezem a videó alatt is, de senki nem válaszol azok közül, akik "leszarozták" a videót. Érveket szeretnék olvasni, hogy miért rossz ez a videó, miért hazugság? Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Amikor erre az oldalra tévedtem teljesen higgadt és nyugodt voltam.
De mindenhol akad egy-két barom mint te, aki úgy tesz mintha Amerikából írogatna.
Én sokáig dolgoztam a 8.kerületben, nem egy konfliktusom volt az ottani cigányokkal - de soha nem én kezdeményeztem. Nem tudom hol élsz, de nagyon jó környék lehet ha ilyen véleményekkel vagy róluk. Nem tudom, ha a te apádat verték volna halálra a szemed láttán akkor is így vélekednél?
Ha a te családi házadba mentek volna be tokostul és a saját családod előtt vernek agyon viperával akkor is így vélekednél róluk? Milyen diszkrimináció? Írni olvasni nem tudnak, de a törvényt annál jobban ismerik! Szerinted miért?
Igen, de az általad leírt országokban támogatják a hazai vállalkozásokat is szerintem, míg itthon, sokkal több privilégium illeti meg a multikat, mint egy magyar vállalkozást. Ha holnap nyitni akarok egy boltot, és megteszem, már másnap jön az apeh és vizsgálódik. Ott találnak az emberen fogást ahol nem szégyellik, az egyik ismerősömnek boltja van. Záróra volt, megitta a sörét a hűtőből hátul, jött két ellenőr, megbüntették nem tudom hány százezer forintra, és bezárták a boltját egy hónapra. És még rengeteg ilyen történetem van a környezetemből... Én tudom, hogy a külföldi tőke kell, szükséges mindenképpen, de akkor a hazai vállalkozásokat is támogassák, karolják fel.
A cigányokról nem ejtettél szót... én köztük élek, hidd el nem hiába van a fél ország ezen véleményen róluk. És igen, ismerek én is rendes cigányt, vannak cigány barátaim, akik dolgoznak, eltartják a családot, nem pedig segélyből élnek, és nem késelnek meg az utcán. Ez az én véleményem. Örülök, hogy rendesen eltudunk beszélgetni emberi módon, nem úgy mint a youtube videó alatt a mocskolódók.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:56
Nem tudok válaszolni a kérdésedre, nem tudom kik a rejtélyes "ők".
Senkit sem zavar az, hogy a sitten azok, akik gyilkoltak jobban élnek mint te idekint? Te mennyit fizetsz a netre és a kábeltévére? Mert ők semmit!
A te adódból élnek a sitten is, a te adódból szülik meg a tizedik gyereküket és nevelik fel...
ma 18:02
A videóban elhangzik:
"fillérekért eladják a jó magyar termőföldet"
De kik adják el? Nem jössz rá, miért kérdezem?
ma 17:56
Ne kezdj mellébeszélni.
Kik adják el a telkeket Zalában, Somogyban, Vasban stb. osztrák gazdáknak?
Kik adják el főleg németeknek a Balaton környéki telkeket?
Kik adják el a budapesti lakásaikat ír, spanyol, izraeli stb. vásárlóknak?
Bónuszkérdés: ha a sok külföldi cég jelenléte gyarmatosítás, akkor Írország gyarmat?
ma 18:07
De ötleted csak van? Ki vele!
18:07 - Barátom! Nem mellébeszélek!
Nem tudom lehet Feri bácsi keze van a dologban, de lehet Gordonkáé. Vagy mit vártál? Konkrét neveket fogok mondani neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!