Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki elmondaná, hogy mi a...

Valaki elmondaná, hogy mi a gond ezzel a Jobbikos videóval?

Figyelt kérdés

Adott egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=F3SqQ1gJjss

(akinek nincs youtube accountja az itt is megbírja nézni: http://www.youtube.com/watch?v=cfo_cSVz12M)

Na már most, rengetegen írják a videó alatt, hogy "mocskos jobbikos propaganda", "tele van hazugságokkal a videó", "agymosott idióták dőlnek be ennek a videónak" stb.

A kérdésem/kérésem a következő: Aki a videóban található információkra azt mondja hogy hazugság, vagy propaganda, az akkor is azt mondaná, ha nem lenne ott a végén hogy "Jobbik" ? Mi hazugság ebben a videóban, mi csúsztatás? Kérem valaki mondja már meg nekem, értelmes emberi hangnemben kérdezem a videó alatt is, de senki nem válaszol azok közül, akik "leszarozták" a videót. Érveket szeretnék olvasni, hogy miért rossz ez a videó, miért hazugság? Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2010. márc. 14. 16:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeidet, és hogy elbeszélgettünk! Most mennem kell. Legközelebb holnap tudok reagálni!
2010. márc. 14. 19:02
 52/66 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

17:16-os vagyok. Nemcsak a cigányok leírásával van a bajom!

Örülök neki h van a Jobbik, hogy ilyen rossz gazdasági helyzetben, ennyi agymosás után, még a sarkukra álnak az emberek! Jobbik= nemzeti öntudat! És ez maga a csoda!

Kimondják az igazságot, van rá megoldásuk, elkötelezettek ebben, de a retorikájuk borzalmas!

Mert csak a rosszat mutatja az országról! Nem pedig azt hogy van itt rengeteg ember, aki nehéz körülmények közt végzik a dolgukat, orvosok, ápolók, tanárok, szociális dolgozók, civil szervezetek. Akikről persze egy szó sincs a tv-ben, nehogy már rájöjjünk, hogy egy jó nemzet vagyunk, meg hogy mire képes ez az ország!

Mert még véletlen rájövünk, hogy a sorsunk a mi kezünkben vann, és olyanná álakithatjuk, amilyenné akarjuk. E helyett mi van? Mit sugall a média? Mi egy szerencsétlen, tehetetlen, vesztes nép vagyunk. Csak nehogy cselekedjünk!

Szóval, ha én a Jobbik lennék másmilyen filmeket mutatnék! Na az is drámai lenne! Megmutatnám benne azt a sok embert akik lelkiismeretesen dolgoznak, helyt állnak , nem hagyják cserben az országot, nem mennek ki külföldre, gondolok itt a dokikra! Aztán mutatnám a filmben a sok elért eredményt, hősöket, kutatókat, építészeket, termőföldeket! Hogy sokan legyenek már tisztában azzal milyen értékek vannak itt! Aztán egy két ilyen brutálisabb kép hogy mi van most, majd hogy mit kell tennünk, azt is levideóznám, hogy milyen munkával érnénk el a jobb Hazát, na eg , hogy milyen viselkedéssel! A végén meg, hogy milyenné válhat az országunk:) Hogy az összes Eu-s állampolgár azért kapar, hogy ide jöhessen vendégmunkásnak! És itt nemcsak a pénz miatt mondom, hanem a emberi, erkölcsös, barátságos környezet miatt.

Te milyen videót csinálnál kérdező?

2010. márc. 14. 19:07
 53/66 anonim ***** válasza:

Egészen idáig hallgattam, már egy jó ideje olvasom az itteni "vitátokat"

Úgy döntöttem hozzászólok, mert egyszerűen elviselhetetlen azt olvasni, ahogy a kedves "62%"-os ennyi badarságot hord össze.

Nagyon szerencsés lehetsz, ha a családodban senki sem érezte meg a megszorításokat. Én egyedül nevelem a gyermekemet, én is átlagember vagyok - sajnos igen is megéreztem.

Hónapról - hónapra egyre kevesebb pénzem marad. Az én fizetésem sem emelkedett, se nem csökkent. De az a pénz amit kapok, messze nem ér annyit - hónapról hónapra kevesebb marad, pedig jóformán ugyan azokat a szükséges alapvető dolgokat veszem, amit 3 évvel ezelőtt.

Nem vagyok egyik pártnak a híve sem, de akármennyire is úgy érzed hogy értesz a politikához nagy önbizalom szükséges ahhoz, hogy bárkit is "leprimitívezz"

Az embereknek elege van abból ami itt folyik - és nem tartom magam primitívnek, de egyre jobban érzem azt, hogyha a jobbik mellé teszem az "x"-et nem lesz lelkiismeret furdalásom.

A gárdát és a cigánybűnözést el kell választani, sajnos a cigány nép nem a jobbiknak köszönheti azt, ahogy tekintenek rájuk, hanem saját magukra

Szép estét, 38/N

2010. márc. 14. 19:08
 54/66 anonim ***** válasza:

"De sajnos létezett, én régen is azt hallottam az utcán sok sok öregnénitől/bácsitól, hogy kibeszélik a szomszédjukat akinek magyar zászló van kint a házán, hogy hú milyen náci, fasiszta."

Ezek szerint azért kell a Jobbikra szavazni, hogy majd megrendszabályozza az öreg néniket és bácsikat? Érdekes.

"Láttál amerikai filmet? Gondolom igen, minden házon kint van a zászlajuk, a szívükre teszik a kezüket mikor éneklik a himnuszt, büszkék arra hogy amerikaiak"

Amit az amcsik csinálnak, azt kötelező átvennünk? És hogy jön ide a Jobbik? Hogyha majd a Jobbik kerül hatalomra, akkor ez itt kötelező lesz, vagy mi van? Nem igazán tudlak követni.

Először elmondod, hogy van egy bizonyos ízlésed, amit néhányan megszólnak. Aztán ebből valahogyan következik, hogy a Jobbikra kell szavazni. Mert akkor mi lesz? Tilos lesz nem szeretni a trianonos pólókat? Lesz egy törvény, ami szerint tilos nem szívre tett kézzel énekelni a Himnuszt?

Én értem, ismerem az INDULATOKat, amik kavarognak benned. Csak érvvé nem tudod formálni őket. És pont így működik a Jobbik. Amíg ordítani kell, addig OK. Amikor elkezdődne az érvelés... az már nem az ő asztaluk.

2010. márc. 14. 19:11
 55/66 anonim ***** válasza:

19:07-es - Sajnálom, hogy ilyen véleménnyel vagy a jobbikról - értem itt azt, hogy nem világítanak rá azokra a dolgokra, hogy vannak itt tisztességes és becsületesen dolgozók is (elnézést ha rosszul idéztem)

Ajánlok figyelmedbe egy-két olyan videót mondjuk a youtube-ról, ahol teljes terjedelmében meg tudsz nézni egy jobbikos fórumot, például ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=srE9tqFWQFI&feature=related

Egy ilyen fórumon rávilágítanak ezekre a dolgokra is. Ha jól emlékszek 8 részben van feltöltve, érdemes megnézni és végighallgatni.

2010. márc. 14. 19:14
 56/66 anonim ***** válasza:

19:08

"Nagyon szerencsés lehetsz, ha a családodban senki sem érezte meg a megszorításokat."

Mindannyian éreztük, hiszen az áfaemelést stb. mindenki érezte. Csak éppen nincs aranyhalmemóriánk, ezért nem tévesztjük össze az utóbbi 3 évet az utóbbi 20 évvel. Tudunk gondolkodni, van emlékezőtehetségünk, nemcsak dühöngeni meg megsértődni tudunk. Ez van.

"Én egyedül nevelem a gyermekemet, én is átlagember vagyok - sajnos igen is megéreztem. Hónapról - hónapra egyre kevesebb pénzem marad."

Én ezt elhiszem. De:

1) Attól én nem fogok elszegényedni, hogy 5-en elmondják nekem, hogy mennyire szegények.

2) Attól az országnak az 70-80%-a, aki egyáltalán nem elkeseredett és elégedetlen, nem lesz elkeseredett és elégedetlen, hogy a másik 20-30% 15-ször elmondja neki, hogy mennyire elégedetlen és elkeseredett

3) Attól, hogy elégedetlen vagy, még szabad használnod az eszed, és nem muszáj arra a Jobbikra szavaznod, ami pont arra alakult, hogy az elkeseredett emberek elkeseredettségét pénzre és hatalomra váltsa.

2010. márc. 14. 19:16
 57/66 anonim ***** válasza:

ma 19:07

Nem érted, hogy a Jobbik módszere a félelemkeltés, a fenyegetettségérzet és rossz közérzet, az elkeseredés elültetése a szívekben.

Ezért félelmetes, gyűlölködő, gyanakvást keltő videókat kell csinálniuk, aminek a végén jön a reménysugár, a Jobbik.

Azért nem tetszik neked a film, mert őszintén állsz a témához, nem olyan aljasan, mint a Jobbik propagandistái.

2010. márc. 14. 19:19
 58/66 anonim ***** válasza:

19:07vagyok

Szóval nem azt mutatnám a videóban, hogy itt milyen rossz, hanem a PROBLÉMAMEGOLDÁST!

Kiakaszt hogy sok ember kivülről várja asegítséget, pártoktól, ahelyett hogy összefognának, jó lenne ha felébrednének az emberek, és rájönnének arra, hogy egy szebb országhoz nekik is tenni kell!

Vannak hősök akik meghaltak a Hazánkért, más meg arra nem képes hogy egy x-et behúzzon vhova, mert őt nem érdekli a politika. Mindegy nekem hogy hova, csak ne a 2 nagy pártra, meg Bokrossal is hagyjanak békén.

Hányingerem van az ilyen emberektől!

2010. márc. 14. 19:24
 59/66 anonim ***** válasza:

19:16 - engem senkinek sem kellett meggyőznie arról, hogy hónapról-hónapra rosszabb, saját bőrünkön tapasztaltuk.

A hozzászólásaidból azt vonatkoztattam le, hogy teljesen jobbik ellenes vagy (ami nem is baj) - de valljuk be, sokszor olyan érvekkel állsz elő, ami tényleg alaptalan.

Nem kell ahhoz nyakig benne lenni a politikában, hogy érezzük azt hogy nehezebb a megélhetés. A fizetés maradt, ellenben:

-A villany ára félévente emelkedik

-A gáz ára szintén

-Üzemanyag szintén

-Tömegközlekedés úgyszintén

és még sorolhatnám... ki az aki ezeket nem érzi meg?

Sajnálom hogy ennyire ellenzed a jobbikot, tanult ember vagyok /még mielőtt primitív leszek én is :)/ - voltam már jobbik fórumon és hidd el hogy teljesen más az amit ott hall az ember, mint amit a média sugall. Holnap is kint leszek a Deák Ferenc téren, mert érzem hogy szükségem van arra hogy ott legyek.

Remélem lezárul itt is ez a mocskolódás, hiszen mindnyájan egy hajóban evezünk, mindnyájan magyarok vagyunk és egy a célunk.

Szebb jövőt mindenkinek!

2010. márc. 14. 19:26
 60/66 anonim ***** válasza:
19:14nek köszi a videókat:)!
2010. márc. 14. 19:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!