Szerintetek a Jobbik megelőzi a választásokon az MSZP-t?
Egyébként véglis mindegy, hogy melyik veszi el a szavazatokat. A lényeg, hogy az mszp-től veszik el...
Aztán majd lesz, ami lesz.
14:38
persze. De ez jó fogás volt a jobbiktól. Mert így sok szavazót tudhat maga mellett csak a cigányprobléma miatt.
14:38
persze. De ez jó fogás volt a jobbiktól. Mert így sok szavazót tudhat maga mellett csak a cigányprobléma miatt.
Ha néhány Jobbikos videót lakosságit, megnéznél, talán láthatnád a valóságot! Sokszor teszik fel a kérdést ki volt Fideszes, és a feltartott karok nem hazudnak. Ahogy azt is megtudhatnád hogy nem messze a legnépszerűbb a cigánykérdés!
14:59
Azért én abban kételkednék, hogy egy 2006-ban mszp-re szavazó ember be meri vallani, hogy ő mszp-s volt... Egyszerűbb aztmondani, hogy fideszes, hiszen az mégiscsak a kisebbik probléma.
Mondjuk ez a fidesznél is így van...
Azért én abban kételkednék, hogy egy 2006-ban mszp-re szavazó ember be meri vallani, hogy ő mszp-s volt... Egyszerűbb aztmondani, hogy fideszes, hiszen az mégiscsak a kisebbik probléma.
Mondjuk ez a fidesznél is így van...
Ahhhhhh!
Bocs nem akarlak kinevetni, de agyalj már egy picit!
Általában a fele felemeli a kezét, de akkor aki nem az MSZP s? Mindenképp bukó az MSZP seknek, ezért kérdik mindig a Fideszt, hogy ne legyen ciki!
Oke,lehet benne valami.Nem is igazan erdekel ki honnan jott.En a sajat csaladombol kiindulva.
Anya:Soha nem jart szavazni,irtozik a politikatol.Nagyon nehezen vettem ra hogy olvassa el a Jobbik programot.Vegul magatoltol mondta hogy megy szavazni Jobbikra.
Apa:Szinten nem erdekli a politika,de o Fideszes volt.Persze nem az a fajta aki leall politizalni.Most Jobbikos,de nem jar gyulesekre es egyebekre.Csendes fajta ezen a teren.
Nagymami,Nagypapi:Mindig is idesesek voltak,le mertek allni politizalni akarkivel,rohadtul utaljak az mszp-t.
Ocsem:Fiatal,sose szavazott,csendes Jobbik szimpatizans.
Noverem Ferjevel egyutt:2002-ben Mszp,2006-ban Fidesz,Most Fidesz.Olyannyira nem erdekli a politika hogy nem hajlando velem szoba allni hogy meg tudnam gyozni nem jol dont.
Keresztszulok:Nem tudom,most Jobbik fele huznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!