Szerintetek a Jobbik megelőzi a választásokon az MSZP-t?
Nem is kicsit!
Vannak elemző cégek, akik a pillanatnyi állást hivatottak jelezni, de egy sem független. Ha pedig azt nézed hogy ki a fő ellenség manapság a médiában, akkor nem nehéz összerakni a dolgokat. Amiket prognosztizálnak az elemzők az meg sem közelíti a valós érdeklődést a Jobbik irányában. Csak nézz meg egy lakossági videót, de pld lesz a március 15 is.
De mint mondtam már korábban, a jobbik egy új párt. Nagyban mobilizálható szavazótáborral. Pl ha a mi megyénkben van kéthetente 1 lakossági fórum, akkor arra a megye jobbikosainak nagyrésze elmegy (ez tapasztalat. minden fórumon ugyanazok fordulnak mef). Ez még nem jelenti azt, hogy sokan vagytok. De ti tudjátok...
2. voltam
Persze igazából ez nektek rossz, hogy becsapjátok magatokat...
13:27
De mint mondtam már korábban, a jobbik egy új párt. Nagyban mobilizálható szavazótáborral. Pl ha a mi megyénkben
De most komolyan?
Te honnan tudod hogy hány jobbikos maradt otthon?
Pontosan az MSZP nek a bevált taktikája az utaztatás!
Arról nem is beszélve hogy, mindenütt nagy az érdeklődés ország szerte, Pld Debrecenbe be se fértek az emberek, ami nem egy eset ma a Jobbiknál, viszont példátlan a többi pártnál!
Csak nézz bele! Nem Jobbikosok ezek az emberek, hanem átlag civilek, akiket érdekel a változás és nem hisznek már a média mocskainak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!