Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért nem tudják...

A fideszesek miért nem tudják felfogni, hogy a jobbik nem rasszista?

Figyelt kérdés

Egy csomó videót megnéztem youtubon, találkoztam személyesen Vona Gábor-al, beszélgettem is vele és, egyáltalán nem rasszista, fasiszta felfogású ember, talán a fideszeseknek el kéne gondolkodni a dolgokon.. vagy utána nézni mielőtt ok nélkül ilyen szavakkal dobálóznak:)

a másik... én személy szerint nem hallottam egyik jobbikos szájából hogy büdös cigány.. én csak azt hallottam egy jobbikos fórumon Óbudán..hogy létezik cigány és magyar bűnözés a magyar is ugyan úgy lophat vagy szülhet 6 gyereket a segély miatt... ezt mondták.. nem csak azt hogy csak a cigányok... a magyar gárdáról meg

[link]

ez után is lehet mondani, hogy a jobbik mennyire rasszista... de azok nagyon el vannak tévedve :)! SZEBB JÖVŐT

2010. febr. 24. 14:45
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi és politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.
2010. febr. 24. 22:56
 42/44 anonim ***** válasza:
Akkor meg van a válasz a kérdésedre?
2010. febr. 25. 19:28
 43/44 anonim ***** válasza:

19:49 vagyok

Nem vagyok gyökeres Fidesz szavazó, és nem is döntöttem el, még mit válasszak a 2 közül.

A Jobbik őszinte, egyenesbeszédű; egyetértek a programjával is, EGYETLEN bökkenő van: hogy nem kormányképes erő (még).

Egyszerűen nem tudom őket elképzelni az ország élén. (Ma ilyen párt csak 1 van, a Fidesz, aki persze ettől még egy maffia.) Ennyi...

2010. febr. 26. 17:48
 44/44 A kérdező kommentje:
Igen.. bennem is aggodalomra ad okot amit az előttem szóló írt, de ne felejtsük el hogy van még 1 hónap a választásokig.. és így is már 172 en vannak... a másik meg a parlament létszámát csökkenteni akarják, de majd meglátjuk :)
2010. febr. 26. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!