Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért nem tudják...

A fideszesek miért nem tudják felfogni, hogy a jobbik nem rasszista?

Figyelt kérdés

Egy csomó videót megnéztem youtubon, találkoztam személyesen Vona Gábor-al, beszélgettem is vele és, egyáltalán nem rasszista, fasiszta felfogású ember, talán a fideszeseknek el kéne gondolkodni a dolgokon.. vagy utána nézni mielőtt ok nélkül ilyen szavakkal dobálóznak:)

a másik... én személy szerint nem hallottam egyik jobbikos szájából hogy büdös cigány.. én csak azt hallottam egy jobbikos fórumon Óbudán..hogy létezik cigány és magyar bűnözés a magyar is ugyan úgy lophat vagy szülhet 6 gyereket a segély miatt... ezt mondták.. nem csak azt hogy csak a cigányok... a magyar gárdáról meg

[link]

ez után is lehet mondani, hogy a jobbik mennyire rasszista... de azok nagyon el vannak tévedve :)! SZEBB JÖVŐT

2010. febr. 24. 14:45
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Kicsit nevetséges vagy :D arról beszélsz, hogy egyáltalán nem érdekel ez az egész és jobb dolgod is van... de elkéne gondolkodnod rajta hogy nem én kezdtem el veled pörölni barátom:) igen szólás szabadság van... ezért próbálom felhívni az emberek figyelmét arra hogy a fidesz, meg a többi párt akik bejutottak a parlamentbe régebben azok már mind leszerepeltek... nem is értem, hogy ilyen tények mellett amik mostanában történtek hogy lehet még mindig valaki ennyire vak?? gondolom az előző oldalon lévő hozzászólásomat miszerint az mszp és a fidesz együtt szavazta meg a pénzügyekről szóló titkosítást az neked nem jelent semmit?? egy kicsit gondolkozz.. :)
2010. febr. 24. 17:00
 32/44 anonim ***** válasza:
Nem a cigányokkal van a bajuk, hisz ha megpróbálják pozitív és nem pejoratív értelemben 'megnevelni', kitűnő munkaerő lenne. A zsidógyűlölet az a baj. Nézd meg a jutyubos felhasználókat, amely 'Vesszen Trianon' és hazaszeretet filmeket csinálnak, de nagy részük szélsőséges, antiszemita nézeteket is vall. És ezek biztosan szavazni fognak a Jobbikra, akár mennyire nem lenne jó, és ha ilyen a publikum akkor mi van? A jó nézeteket vallók hamarosan eltűnnek, a szélsőségesek pedig beszivárognak a pártba. Óriási tisztelet a kivételnek.
2010. febr. 24. 17:52
 33/44 A kérdező kommentje:
Akár szavaznak a jobbikra akár nem ilyen emberek mindig, voltak vannak és lesznek sajnos...
2010. febr. 24. 17:57
 34/44 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy akkor miért futok lépten nyomon cigányozó-zsidózó jobbikosokba.
2010. febr. 24. 17:58
 35/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom, rossz helyen vagy rossz időben :) sok ismerősöm van aki a jobbikra szavaz, és ők nem zsidóznak és cigányoznak, a másik fele hogy független attól ki melyik pártnak a nézeteit vallja zsidózhat és cigányozhat, biztos vagyok benne hogy van olyan ember az MSZP nél az MDF nél a Fidesznél, stb akik ugyan így zsidóznak és cigányoznak.. és persze ezalól a jobbik tábors sem kivétel, de mindenhol vannak normális és kicsit szélsőségesebb emberek..
2010. febr. 24. 18:01
 36/44 A kérdező kommentje:
Plusz, a jobbik-nak van a legjobb ötlete arra hogy, hogyan integrálja a cigányságot és ezáltal eloszlassa a feszültségeket az etnikum és a magyarság között.. csak elkélne olvasni a programjukat:)!
2010. febr. 24. 18:04
 37/44 anonim ***** válasza:

üdv

én felfogom és tudom, h a jobbik nem rasszista, és fideszes vagyok

2010. febr. 24. 19:49
 38/44 anonim ***** válasza:
Mit jelent"rasszista"?
2010. febr. 24. 20:05
 39/44 A kérdező kommentje:
Kedves 19:49! Meg tudnád nekem magyarázni, hogy miért vagy a fidesz mellett? nem kötekedésből.. mert mindenki arra szavaz akire akar vagy ott áll ahol akar, de komolyan nem tudom hogy mi jó a fideszben? ha valaki felvilágosítana! még egyszer nem kötekedésből!
2010. febr. 24. 20:49
 40/44 anonim ***** válasza:
Kérdező!Mit jelent a "rasszista"szó?Pl.Nigger?Fekete?
2010. febr. 24. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!