A fideszesek miért nem tudják felfogni, hogy a jobbik nem rasszista?
Egy csomó videót megnéztem youtubon, találkoztam személyesen Vona Gábor-al, beszélgettem is vele és, egyáltalán nem rasszista, fasiszta felfogású ember, talán a fideszeseknek el kéne gondolkodni a dolgokon.. vagy utána nézni mielőtt ok nélkül ilyen szavakkal dobálóznak:)
a másik... én személy szerint nem hallottam egyik jobbikos szájából hogy büdös cigány.. én csak azt hallottam egy jobbikos fórumon Óbudán..hogy létezik cigány és magyar bűnözés a magyar is ugyan úgy lophat vagy szülhet 6 gyereket a segély miatt... ezt mondták.. nem csak azt hogy csak a cigányok... a magyar gárdáról meg
ez után is lehet mondani, hogy a jobbik mennyire rasszista... de azok nagyon el vannak tévedve :)! SZEBB JÖVŐT
Mellesleg magadat meghazudtolod, papolsz itt fő kérdésben a nem rasszistaságról, erre fel benyomsz kész tényeget a romák bűnözéséről. Te bort iszol és vizet prédikálsz!
Legközelebbi kérdésednél tisztítsd ki az elmédet is, ne csak a bakancsodat!
senki sem hívott ide szerintem, ha jobb dolgod is van, akkor miért a gyakorin lóbálod a lábadat?
az pedig nem rasszizmus, hogy megmutatjuk mennyi romagyilkosság volt amivel nem törődnek annyit mint az ellenkezőjével.
kevesebb "rasszista" lenne ha egyenlő elbánásban részesítenék a cigány bűnözőt a magyar bűnözővel szemben. És az a roma aki magyargyűlöletből öl-bántalmaz, azt is lerasszistáznák a jogvédők.
16:31 , valóban nem hívtak ide, mint ahogy téged sem. SZólásszabadság van, melyik szabályzatban olvastad,hogy csak pozitív véleményeket szabad írni?
Ő feltett egy kérdést, válaszoltam. Márpedig ez a kérdés eléggé vitatott.
te hangoztattad, hogy neked mennyire jobb dolgaid is vannak.
mellesleg a többi dologra amit írtam arra nem reagáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!