Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért nem tudják...

A fideszesek miért nem tudják felfogni, hogy a jobbik nem rasszista?

Figyelt kérdés

Egy csomó videót megnéztem youtubon, találkoztam személyesen Vona Gábor-al, beszélgettem is vele és, egyáltalán nem rasszista, fasiszta felfogású ember, talán a fideszeseknek el kéne gondolkodni a dolgokon.. vagy utána nézni mielőtt ok nélkül ilyen szavakkal dobálóznak:)

a másik... én személy szerint nem hallottam egyik jobbikos szájából hogy büdös cigány.. én csak azt hallottam egy jobbikos fórumon Óbudán..hogy létezik cigány és magyar bűnözés a magyar is ugyan úgy lophat vagy szülhet 6 gyereket a segély miatt... ezt mondták.. nem csak azt hogy csak a cigányok... a magyar gárdáról meg

[link]

ez után is lehet mondani, hogy a jobbik mennyire rasszista... de azok nagyon el vannak tévedve :)! SZEBB JÖVŐT

2010. febr. 24. 14:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
50%
Örülök,hogy ilyen kis sztahanovista anyagbeszerző vagy 15:22-es kérdező. Jó lenne ha a szádat alapállásba tennéd, és nem szítanád a tüzet. Szavazz arra amire akarsz, nem kell itt bojkottálni a jó népet! Örülj magadnak ,és menj választani a kedvenc pártodra, mert olyanok mint a ma született bárány.
2010. febr. 24. 15:53
 22/44 anonim ***** válasza:
nem majd kussolni fog mindenki mert te azt mondod. hol élsz te?
2010. febr. 24. 15:55
 23/44 A kérdező kommentje:
Kedves 15:53 ! Én nem szítom a tüzet, hanem tényeket mondok:) Utána is járhatsz ha akarsz :)
2010. febr. 24. 15:56
 24/44 A kérdező kommentje:
Kedves! 15:53 ezek szerint azt vallod.. hogy legyünk csöndbe.. mert szerinted érteles normális, emberhez méltó dolog időseket megfojtani megölni megerőszakolni, fiatalokat agyon verni és felgyújtani:)?
2010. febr. 24. 15:59
 25/44 anonim ***** válasza:
34%
A politika résznél naponta felteszik a jobbikról a kérdéseket, nem mondasz új dolgot. Nekem jobb dolgom is van, minthogy bújjam eszeveszetten a netet, hogy mikor melyik faluban volt romabűnözés, majd kiplakátoljam a mellemet verve, hogy igenis összegyűjtöttem nektek, jobbikra érdemes szavazni! szavazz! ki nem xarja le!
2010. febr. 24. 16:17
 26/44 anonim ***** válasza:
32%

Mellesleg magadat meghazudtolod, papolsz itt fő kérdésben a nem rasszistaságról, erre fel benyomsz kész tényeget a romák bűnözéséről. Te bort iszol és vizet prédikálsz!

Legközelebbi kérdésednél tisztítsd ki az elmédet is, ne csak a bakancsodat!

2010. febr. 24. 16:20
 27/44 anonim ***** válasza:
48%

senki sem hívott ide szerintem, ha jobb dolgod is van, akkor miért a gyakorin lóbálod a lábadat?

az pedig nem rasszizmus, hogy megmutatjuk mennyi romagyilkosság volt amivel nem törődnek annyit mint az ellenkezőjével.

kevesebb "rasszista" lenne ha egyenlő elbánásban részesítenék a cigány bűnözőt a magyar bűnözővel szemben. És az a roma aki magyargyűlöletből öl-bántalmaz, azt is lerasszistáznák a jogvédők.

2010. febr. 24. 16:31
 28/44 A kérdező kommentje:
16:31 ennyi
2010. febr. 24. 16:50
 29/44 anonim ***** válasza:

16:31 , valóban nem hívtak ide, mint ahogy téged sem. SZólásszabadság van, melyik szabályzatban olvastad,hogy csak pozitív véleményeket szabad írni?

Ő feltett egy kérdést, válaszoltam. Márpedig ez a kérdés eléggé vitatott.

2010. febr. 24. 16:56
 30/44 anonim ***** válasza:

te hangoztattad, hogy neked mennyire jobb dolgaid is vannak.

mellesleg a többi dologra amit írtam arra nem reagáltál.

2010. febr. 24. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!