Hol vannak a fideszesek?
Egy a baj,ezzel,a Fideszen,és az mszp-én senki nem lát túl..
Az lenne jó a kormánynak ha a Fidesz,és az Mszp is 20% alatt maradna.
Kapja a Jobbik a legtöbb szavazatot,de ne 2-3addal.Legyen még 2 új párt(fidesz-mszp)-n kívül és ők lépjenek koalícióba egymással,így ugyanakkora erőt képviselve mint a Jobbik.
Szerintem Magyarországnak ez lenne a legjobb..
"A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:48"
Ez nem semmi:D Mellesleg jogos!
Itt a gyk-ra gondolsz vagy úgy általában? A gyk-ról nem tűntek el, csak visszaszorultak, de sajnos ittmaradt pár korlátolt, primitíven agresszív fazon, akik kis Szíjjártóként lebarmolnak, hogy MSZP-és vagyok, meg hogy Gyurcsány tette tönkre az országot, és kész. Ellenérv nincs soha semmire, amiket írok, azt képtelenek megcáfolni bármivel. Ugyanezt csinálja a FIDESZ nagyban Ennyire telik.
Amúgy én is észrevettem, hogy a valóságban is nagyon visszaszorultak a fideszesek. Ezt abból is látom, hogy ha vadidegenekkel beszélek, akkor is pár mondaton belül mindenkiről kiderül, hogy rühelli a FIDESZ-t, és a legtöbben az erőszakos leváltásukról álmodoznak. (Tenni még nem hajlandó senki.) Éppen ezért én már nem is veszem be a közvélemény-kutatásokat, mert ebben az uralkodó párt által erőteljesen megfélemlített közegben úgysem mondják el az emberek a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!