Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol vannak a fideszesek?

Hol vannak a fideszesek?

Figyelt kérdés
Nektek is feltűnt, hogy pár hónapja még bármilyen kritika is érte a fideszt, mindig rengetegen voltak, akik megvédték, mostanra viszont eltűntek? Lehet, hogy a következő választásokon a fidesz is az mszp sorsára fog jutni?
2011. okt. 6. 15:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Unalmas már ez a kérdezzük hogy hol a kormánypártot támogató szavazók nagy része. Pár éve még ugyan ez volt MSZP-sekre nézve.

EGYETLEN EGY PÁRT SEM lenne jó jelenleg. Ilyen gazdasági körülményekkel ahogy most áll az ország,akár a csillámpóni párt is lehetne, de akkor se lenne sokkal jobb. ha 21ezer milliárd forint hitele van az országnak, és recesszióba van a gazdaság annak ellenére hogy 500 milliárddal több pénzt hagytak a közép-felső rétegnél idén akkor már senki sem tudja hogy mit kéne csinálni. Azt ne higyjétek hogy lenne kormány aki egyből helyretenné a rendet. Ezeknek a gazdasági folyamatoknak a hatását majd csak tíz év múlva lehet eldönteni.

Mátyás korát is úgy tanulja az ember hogy az ország arany kora. Ja,csak azt senki nem említi hogy a parasztoknak (akik az ország 70% tették ki) olyan adókat kellett fizetnie.. Egyszóval nincs jó válasz. Az biztos hogy az egy jó gondolat, hogy nem szabad költekezni, ahogy az MSZP csinálta 6 éven át,na ja de akkor még nem tudta senki hogy válság lesz. Bajnai is megszorításokba kezdett az MSZP részéről. Ha ő is négy évet kapott volna,őt is utálták volna. Jobbiknak sem lenne más lehetősége. A kiadás oldalt csökkenteni kell.. Az más kérdés hogy úgy tűnik hogy az egykulcsos besült, és úgy tűnik h a MOL pakkot sem kellett volna megvenni.. Mindig lesznek bajok,nem tudunk mit tenni ellene.. Az tenne most a legroszabbat ha azonnal leváltanák a kormányt.. olyan instabil lenne az ország a befektetőknek,hogy GDP növekedés tuti nem lenne jövőre. Így még lehet hogy lesz..

2011. okt. 6. 16:57
 12/17 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:42

És Te miért nem?

2011. okt. 6. 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

Olvastam az időjárás jelentést 2010-ben: Magyarország nagy része, kétharmada ködbe borult.

Hát igen "narancsködbe". Akik rájuk szavaztak, azok azt hitték jobb lesz. A gazdagoknak valóban jobb lett. Erre igaz Orbán szlogenje: sokan vagyunk, be nem elegen. Sajnos én sem kerültem közéjük (de nem is bánom, mert aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók). A fejemben a köd kezdett oszlani és ma már világosabban látok. Sajnos ezek is olyanok mint a szocik. Harácsolnak a saját zsebükre, az én káromra. Innentől kezdve nálam bukta a Fidesz, a szavazatom többé nem az övék.

2011. okt. 6. 19:57
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Bocs, mellé ütöttem: ... de nem elegen ...
2011. okt. 6. 19:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Épp hogy a fidesz a szegényeket támogatja!!!
2011. okt. 6. 22:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugye, ezt te sem gondolod komolyan?
2011. okt. 7. 18:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Épp hogy a fidesz a szegényeket támogatja!!!"

Szegény vagy? Mivel támogattak?

Vagy ha újgazdag, akkor téged valóban támogattak. Áruld el, hogyan csináltad és akkor én is követlek.

2011. okt. 7. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!