Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért nem tudják...

A fideszesek miért nem tudják felfogni, hogy a jobbik nem rasszista?

Figyelt kérdés

Egy csomó videót megnéztem youtubon, találkoztam személyesen Vona Gábor-al, beszélgettem is vele és, egyáltalán nem rasszista, fasiszta felfogású ember, talán a fideszeseknek el kéne gondolkodni a dolgokon.. vagy utána nézni mielőtt ok nélkül ilyen szavakkal dobálóznak:)

a másik... én személy szerint nem hallottam egyik jobbikos szájából hogy büdös cigány.. én csak azt hallottam egy jobbikos fórumon Óbudán..hogy létezik cigány és magyar bűnözés a magyar is ugyan úgy lophat vagy szülhet 6 gyereket a segély miatt... ezt mondták.. nem csak azt hogy csak a cigányok... a magyar gárdáról meg

[link]

ez után is lehet mondani, hogy a jobbik mennyire rasszista... de azok nagyon el vannak tévedve :)! SZEBB JÖVŐT

2010. febr. 24. 14:45
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

ennyi erővel az orbán és bajnai is lehet rasszista. én is kitalálhatom, hogy hát ő sem adja elő nyiltan ,d ek9özben meg... ne spekuláljunk.

amúgy meg mikor fogják már fel végre az emberek, hogy minden párt szimpatizánsai között vannak f.szkalapok?

ugyanúgy van bőven zsidózó cigányozó a többi pártnál is.

2010. febr. 24. 15:01
 12/44 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben egyet értek az előző hozzászólóval... :)
2010. febr. 24. 15:02
 13/44 anonim ***** válasza:
53%
maga a Jobbik nem rasszista, viszonta leendő szavazói közül rengeteg rasszista van.
2010. febr. 24. 15:07
 14/44 A kérdező kommentje:

Mielőtt a jobbik megjelent volna a rasszista emberek vagy a Fideszre vagy az Mszp-re vagy a többi pártra szavaztak :)

Nem hinném amúgy hogy a haza szeretet rasszizmus lenne...

Elfajultak a dolgok ezt be kell látni..

2010. febr. 24. 15:08
 15/44 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert a tv-ben azt mondják neki, miért hinne mást?
2010. febr. 24. 15:10
 16/44 anonim ***** válasza:
49%
Nem hogy örülne az egész ország hogy a rasszizmusra hajlamos embereket nem hagyja a Jobbik kibontakozni, hanem konszolidálja.
2010. febr. 24. 15:16
 17/44 A kérdező kommentje:

"Olaszliszka - Szögi Lajost meglincselték a cigányok.

Makó - 18 éves magyar lányt megerőszakolt, kirabolt és felgyújtott egy cigány.

Boldogkőváralja - 4 cigány kirabolta és megölte a helyi lelkészt.

Kecskemét - 3 cigány vert agyon egy 16 éves magyar fiút.

Tiszacsege - tucatnyi cigány vert agyon botokkal egy magyar fiatalembert.

Tiszacsege - 2 cigány vert agyon egy 98 éves öregembert.

Piricse - 3 cigány kirabolta és megölte a helyi kocsmárost.

Tápióbicske - 3 cigány halálra kínzott egy 54 éves nőt.

Hangony - 3 cigány vert agyon egy 86 éves férfit.

Kunbaja - 2 cigány megfojtott egy idős embert.

Öcsöd - cigányok vertek agyon egy 78 éves férfit.

Miskolc - 3 cigány vert agyon egy 58 éves férfit.

Bácsalmás - 2 cigány rugdosott halálra egy 44 éves férfit.

biztos, hogy magyar ember is követett már el ilyen bűncselekményeket... de csak rá kell nézni erre a pár sorra... a cigányok között is vannak rendes szeretni való emberek.. én ismerek is egyet.. de ez már :)

2010. febr. 24. 15:22
 18/44 anonim válasza:
55%
Véleményem szerint mindegyik párt egy kaki , van egy kampányuk kell nekik a zsé hülyítik rendesen a népet , választások előtt meg hazudoznak pár sort.... Magyarország gazdasági helyzete nem túl fényes ...
2010. febr. 24. 15:37
 19/44 anonim ***** válasza:
fényes? hát nem, de pénz az van dögivel.
2010. febr. 24. 15:38
 20/44 A kérdező kommentje:
Szerinted hogy kampányoljon egy párt? maradjon kussba mint a fidesz? valahogy fel kell hívni az emberek figyelmét:)
2010. febr. 24. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!