A fideszesek miért nem tudják felfogni, hogy a jobbik nem rasszista?
Egy csomó videót megnéztem youtubon, találkoztam személyesen Vona Gábor-al, beszélgettem is vele és, egyáltalán nem rasszista, fasiszta felfogású ember, talán a fideszeseknek el kéne gondolkodni a dolgokon.. vagy utána nézni mielőtt ok nélkül ilyen szavakkal dobálóznak:)
a másik... én személy szerint nem hallottam egyik jobbikos szájából hogy büdös cigány.. én csak azt hallottam egy jobbikos fórumon Óbudán..hogy létezik cigány és magyar bűnözés a magyar is ugyan úgy lophat vagy szülhet 6 gyereket a segély miatt... ezt mondták.. nem csak azt hogy csak a cigányok... a magyar gárdáról meg
ez után is lehet mondani, hogy a jobbik mennyire rasszista... de azok nagyon el vannak tévedve :)! SZEBB JÖVŐT
Jó lenne megkérdezni tőlük.De olyan szinten lehetnek ezek mint az MSZP szavazói.Hűen kitartanak a párt mellett.Mindegy mi van.Egyet viszont nem szabad elfelejteni.Mig egy párt jó a néphez.Egy bizonyos körhöz addig megy minden simán.De nagyon hamar ellenség is lehet a népből.
Majd a választáson eldől.Kinek mennyi az IQ - ja saját életkörülményeihez
A Fidesz káderek tudják, csak az az érdekük hogy hazudozzanak.
A szavazók egy része is tudja, akiknek egy része bizonytalan is e-miatt! Egy része meg elhisz mindent ahogy ez az MSZP nél szokás.
Kedves 14:49 ! Orbán Viktor mit tett a népért amikor a Fidesz volt kormányon! Kérlek világosíts fel.. miért szavaznak rá megint az emberek? mivel érdemelte ki?
most komolyan kérdezem mert nem tudom :(
Kedves 14:52! Egyrészt igazat adok másrészt nem, sokkal többen vannak érteles józan gondolatokkal teli emberek..
és azt kifelejtettem hogy vajon a választások előtt 1 hónappal a FIDESZ és az MSZP miért szavazott együtt arról hogy titkosítsák a pénzügyeket?? logikus választ kérek:)
"találkoztam személyesen Vona Gábor-al, beszélgettem is vele és, egyáltalán nem rasszista, fasiszta felfogású ember"
Igazad van tegyük fel hogy nem az!!!!!!
DE!!! Kedves kérdező HASZNÁLD már az "eszedet"
Szerinted ha rasszista volna akkor egy átlag polgárnak ezt nyiltan kitálalná főleg a választások előtt???????
Ha rasszista lenne hidd el el tudná ezt előtted rejteni úgy hogy te észre se vedd. Nem hülyék a politikusok, hanem tudnak hülyíteni.
Lásd az elmúlt éveket bizonyítékul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!