Vona Gábor üzent a rasszista szavazóknak, hogy keressenek más pártot vélemény?
Én Fideszes vagyok, de nagyon húztam a Jobbik felé, azonban nem tetszett a sok idegengyűlölő és rasszista szavazó, és talán néhány párttag.
Azonban Vona Gábor pontot tett a mondat végére és kijelentette, hogy a Jobbik NEM RASSZISTA, és aki ilyen okokból kedveli a Jobbikot, az KERESSEN MAGÁNAK MÁS PÁRTOT!
Én ennek nagyon örülök, és benne van, hogy ez miatt én is a Jobbikra fogok szavazni....
Lesz majd pofáraesés a Jobbiknál, amikor elkergetik innen az összes cigányt és zsidót, de még mindig nem fognak javulni a dolgok.
Aztán persze kiderül majd, hogy a magyarok mégsem olyan hibátlanok és erkölcsi megvilágosultak, mint ahogy azt a Jobbik eddig hirdette.
21.14
egy statisztikushoz van szerencsénk? lennél szíves megosztani a kutatásod eredményeit?
24: Nyilván nem tud, mivel törvényileg tiltott az ilyen statisztikák vezetése.
Egyébként nem reprezentatív, de én jártam már börtönben munkaügyben (EU-s konyhafelújítás és fel kellett mérni) és rogyásig volt cigányokkal. Durván 1:10 arányban voltak fehérek és cigányok.
Nyilván a bőrszínük, valamint a véletlenek szerencsétlen sorozata miatt kerültek oda..
21.59
határozottan olyan állításokat tesz, amiket értelmes ember csak úgy tesz meg, ha rendelkezik ilyen adatokkal. hiszen ezekről beszél...
Mese mese az egész. Nézzél már you tube-on jobbikkal kapcsolatos videókat!!! Kiderül egy két dolog róluk. Vona csak dumál, hogy megnyerje a válaztókat. Nem hiába terjedt el róluk a rasszizmus. Honnan szedték volna? Biztosan van alapja.
Vona ugyanúgy hazúdik mint a Gyurcsány, Orbán, Bajnai stb stb, sőt úgy néz ki náluk is jobban érti.
Nem tudom, hogy lehet politikusoknak hinni.
Hát azért nem teljesen.
https://www.youtube.com/watch?v=aRTR_u6SQC4
Elég ha kb az másfél percet megnézed belőle. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!