Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor üzent a rasszista...

Vona Gábor üzent a rasszista szavazóknak, hogy keressenek más pártot vélemény?

Figyelt kérdés

Én Fideszes vagyok, de nagyon húztam a Jobbik felé, azonban nem tetszett a sok idegengyűlölő és rasszista szavazó, és talán néhány párttag.

Azonban Vona Gábor pontot tett a mondat végére és kijelentette, hogy a Jobbik NEM RASSZISTA, és aki ilyen okokból kedveli a Jobbikot, az KERESSEN MAGÁNAK MÁS PÁRTOT!

Én ennek nagyon örülök, és benne van, hogy ez miatt én is a Jobbikra fogok szavazni....

2015. máj. 6. 15:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
65%

Lesz majd pofáraesés a Jobbiknál, amikor elkergetik innen az összes cigányt és zsidót, de még mindig nem fognak javulni a dolgok.

Aztán persze kiderül majd, hogy a magyarok mégsem olyan hibátlanok és erkölcsi megvilágosultak, mint ahogy azt a Jobbik eddig hirdette.

2015. máj. 6. 20:44
 22/38 anonim ***** válasza:
33%
21 összeset? és ezt mikor álmodtad eddig egy haja szála sem görbült senkinek - de a rettegés tőlük, az nagyon kifizetődő, ugye?
2015. máj. 6. 20:48
 23/38 anonim ***** válasza:
21%
Én radikális Jobbikos vagyok és látom,hogy Vona már a következő választáson kormámyra akar jutni.Ehhez szüksége van a cigány szavazatokra. Persze a putris cigány bárkire szavaz némi pénzért vagy ingyen kajáért.Természetesen egy kis kannásbor vagy vegyigyümi pálinka is növeli a szavazókedvet.Tisztességes cigányok száma statisztikailag kimutatathatatlan ...A bűnözőké annál inkább !!!4
2015. máj. 6. 21:14
 24/38 tetro ***** válasza:
36%

21.14

egy statisztikushoz van szerencsénk? lennél szíves megosztani a kutatásod eredményeit?

2015. máj. 6. 21:45
 25/38 anonim ***** válasza:
5%

24: Nyilván nem tud, mivel törvényileg tiltott az ilyen statisztikák vezetése.

Egyébként nem reprezentatív, de én jártam már börtönben munkaügyben (EU-s konyhafelújítás és fel kellett mérni) és rogyásig volt cigányokkal. Durván 1:10 arányban voltak fehérek és cigányok.

Nyilván a bőrszínük, valamint a véletlenek szerencsétlen sorozata miatt kerültek oda..

2015. máj. 6. 21:59
 26/38 tetro ***** válasza:
21%

21.59

határozottan olyan állításokat tesz, amiket értelmes ember csak úgy tesz meg, ha rendelkezik ilyen adatokkal. hiszen ezekről beszél...

2015. máj. 6. 22:01
 27/38 anonim ***** válasza:
92%

Mese mese az egész. Nézzél már you tube-on jobbikkal kapcsolatos videókat!!! Kiderül egy két dolog róluk. Vona csak dumál, hogy megnyerje a válaztókat. Nem hiába terjedt el róluk a rasszizmus. Honnan szedték volna? Biztosan van alapja.

Vona ugyanúgy hazúdik mint a Gyurcsány, Orbán, Bajnai stb stb, sőt úgy néz ki náluk is jobban érti.

Nem tudom, hogy lehet politikusoknak hinni.

2015. máj. 6. 22:21
 28/38 anonim ***** válasza:
9%
.... mikor csak te vagy, Ó 27-es, igazmondó juhász
2015. máj. 6. 22:30
 29/38 anonim ***** válasza:
0%

Hát azért nem teljesen.

https://www.youtube.com/watch?v=aRTR_u6SQC4

Elég ha kb az másfél percet megnézed belőle. .

2015. máj. 7. 08:26
 30/38 A kérdező kommentje:
Akkor ezt nem értem. Itt a videóban meg azt mondja, hogy nem arról volt szó, hogy a radikálisok menjenek el, csak a sajót adta le így....Ja hogy aki rasszista az nem rasszista, hanem radikális? xd Pedig Vona mondott olyat, hogy tévedésből szavazója az ilyen gondolkodású a Jobbiknak.
2015. máj. 7. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!