Elképzelhető vagy nem egy Vona Gábor Németh Sándor vita/beszélgetés?
Vona Gábor nem álkeresztény, hanem egyszerűen nem vallásos.Nem jár templomba.
Nem attól lesz valaki keresztény, hogy mindennap templomban ül és nem dug házasság előtt.
Ahogy a zsidóságnak sem az a mércéje, hogy utazik-e szombaton.
Nem lesz.
A szektafőnök rángatózna is? :D
#4:
Egyetértek. Egy értelmes ember nem állhat le a Németh félékkel vitatkozni, akiknél az istentisztelet része, azért imádkozni, hogy isten szégyenítse meg ezt vagy azt a jobbikost, és azt prédikálni, hogy a Jobbikba belebújt az ördög.
Vigyázni kéne, mert a Nagykenetű Testvér csak ráteszi Vona fejére a kezét, aztán az egyből leveti magát a padlóra, és rángatózni kezd a Szentlélek erejétől.
Egyébként mégis miről vitatkozzanak? Pl. Izrael létének jogosságáról? Azt is az egyik vallási, a másik történelmi-politikai szempontból nézi, úgyhogy elbeszélnének egymás mellett.
Arra én is kíváncsi lennék.
Vona megjelenik palesztin keffiyehben egy nagyon nagy plakátal amin az van ,hogy "frí pálesztájn"! :D
Németh meg egy nagy "Sálom" táblával és Izraeli zászlóval. :D
Viccen kivül:
Szerintem se tudnának miről beszélni ,szóval szerintem ilyen nem is lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!