Ti mit gondoltok erről a "történelmi egyházról" (Hitgyüli) ezek után?
A videó megnézése előtt nem volt semmilyen bajom a Hitesekkel szemben, ők nem ártottak nekem, én nem ártottam nekik, de megnéztem. Most komolyan egy embert istenítenek, aki a "templomba" beviszi a politikát? Ez normális? Ez nem népharagítás? Nagyon remélem, hogy 4 év múlva megnyeri a választásokat a Jobbik (idén sajnos nem) és minden forintot amit ezeknek utal át a kormány befagyasztja.
Egyszer voltam egy ilyen gyűlésen, mert unokatestvérem közéjük tartozik és a lagzija miatt tartottak egy valamit nekik (komolyan nem tudom mi volt az), akik nem hallottak erről, hát nem gyengén pislogtak, hogy mi a fene is történik, de engem nem zavart, nem nevettem ki őket, de ezek után...
Amúgy hatásosabb vidi lenne, ha az elején nem lenne ott az az 1 perces, szenzációhajhász reklámcucc.
Na mindegy, így is elég szánalmasak szegény vallási elmebetegek.
Mi van fáj az igazság?
Te is olyan vagy mint a barátaid hogy nem az a gáz hogy a Navos kijelentette hogy csalások vannak, hanem hogy megsértette a szabályzatot...
Az igazság mint olyan csak egy kínos részlet, amit igyekeznek takargatni...
Erre amit mondasz, meg akkor azt mondom, a Jobbik is csak az első áldozós zsoltárait énekelgeti, semmi rasszista nincs benne meg egyéb trappistaságok.
Különbség mondjuk hogy a Jobbik névszerint nem emel ki senkit, ellenben ezek névre pontosan átkozódtak.
Az volt a legnagyobb öngól amikor az öreg azt mondja, szégyenítsd meg az átkozókat, gyakorlatilag önmagára kért átkot. Szégyen is lesz nekik most vasárnap.
Hol van a Jézusi szeretet, mi szerint szeresd ellenségeid?
Vagy tartsd oda a másik orcádat is?
Ez amit itt lehet látni, meg amit te mondasz utolsó, egy tipikus szekta viselkedés...
Jó hogy már nem azt mondták, marhavagonba a Jobbikosokkal.
Jézus nektek azt mondaná, "Nem ismerlek titeket".
Esetleg még megfeddne hogy a nevében terjesztenek hazugságot.
Gyümölcséről ismertetik meg a fa, na most a hitgyüli "gyümölcseit" már láttuk, eddig ez a "legjobb"...
Na erre mondjál valamit kedves utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!