Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a "történelmi egyházról" (Hitgyüli) ezek után?

Figyelt kérdés
Fölülről a második videó, az működik.

2014. ápr. 4. 19:10
1 2 3 4 5
 31/41 Laci vagyok válasza:
48%
A hitgyül egy a szabadkőművesek által mesterségesen létrehozott szervezet. Németh Sándor maga is egy szabadkőműves aki diktatórikus módszerrel vezeti ezt az egészet. Nem szabad lebecsülni a tevékenységét mert az agymosást magas fokon gyakorolja. Óriási szellemi kapacitással rendelkezik aki bibliai igékkel támasztja alá eretnekségeit. Van nagyon sok jóhiszemű istenkereső ember a gyülekezetbe akik valójában Istent keresik de sajnos alá kerültek Sándor szellemi terrorja alá. Én belülről láttam működni a rendszert és nem tudok követ dobni az agymosott áldozatokra. Nem könnyű kiszabadulni ebből a szellemi terrorból, de van remény rá!
2014. máj. 2. 20:11
 32/41 anonim ***** válasza:
62%
Nem Németh Sándorhoz tértek meg azok az emberek, akik oda járnak. Én Jézus Krisztust fogadtam el Uramnak és Megváltómnak, nem Németh Sándort.
2014. máj. 5. 17:11
 33/41 Laci vagyok válasza:
58%
Minden hitgyülis ezt mondja és bizonyára van olyan aki ezt komolyan gondolja. Lehet, hogy te kivétel vagy de a nagy többség nem ilyen. Amikor nagy ritkánt találkoztam olyan hitgyülissel akiben érezni lehetett az új életet mindíg kiderült, hogy nem ott tértek meg csak máshonnan kerültek a hitgyülibe.
2014. máj. 23. 08:03
 34/41 anonim ***** válasza:
74%
Lacika kimerítette a kérdést. Kevés ilyen nagytudású szakértővel lehet találkozni.
2014. máj. 27. 21:18
 35/41 WheneverYouWant ***** válasza:
55%

Egy elég hosszú videót néztem meg a hit gyülekezetéről... az jutott először eszembe amit az amerikai filmekben látni hogy valaki kiáll prédikálni és annak a szava szent és sérthetetlen és mondjon akármilyen baromságot mindenki bólogat és tapsol. Ezt láttam a videóból ez a véleményem róluk...

Egyszerűen nevetséges volt az a folyamatos bólogatás amit az első két sorban csináltak az emberek... mintha hipnotizálva lettek volna...

2014. máj. 27. 23:00
 36/41 Laci vagyok válasza:
58%

A tiszta kép miatt érdemes megnézni ezt rövid videót. Nézzétek meg Sanyi fürher arcát is mert tanulságos. Miközben az alattvalói a földön fetrengve rángatóznak ő gunyorosan röhög rajtuk.

[link]

Ezek tartják magukat szuper keresztyénnek!

2014. jún. 8. 09:47
 37/41 anonim ***** válasza:
44%
hülye az összes hit gyülekezetes utálom őket!!! az eggyik ismerősöm is oda jár és vallásos létére elég durván káromkodik meg átkozódik és káromolja istent idióta az összes egyébként ott elég durván "átmossák" az ember agyát teljesen meg hülyülnek ott az emberek!
2015. jan. 22. 11:03
 38/41 anonim ***** válasza:

Emberek:

1. Akik itt okoskodnak annak 95%-a nem is volt ott, vagy csak 1x.

2. Ha karomkodik, az nem azt jelenti h mindenki ott ilyen.

3. En semmit sem veszek kezpenznek amit hallok, megvizsgalom a Biblia alapjan, de legtobbszor helytallo amit hallok a predikacioban.

2015. jan. 23. 18:59
 39/41 anonim ***** válasza:
Szintén rühellem a HGY-t ahogy Lacika mondta Szabadkőműves és nem véletlen van a hitgyülekezete jóban amerikai gyülekezetekkel! [link]
2017. jan. 16. 11:52
 40/41 anonim ***** válasza:
És voltam ott igaz egy alkalommal is de szánalmas amit művelnek. És a rokonságban is van aki jár oda nagy istenhívőnek tartja magát de a családját szinte utálja és elég sok gonoszság van az illetőben!!!
2017. jan. 16. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!