Miért a Jobbikra szavazna a legtöb fiatal? Átlátod a történelmi párhuzamot?
1848: Pilvaxban gyülekező fiatalok, utána forradalom megdöntik a monarchiát. -> 1956: 56-as fiatalok fegyverben, utána megdöntik a kommunizmust -> 1990: Fiatalemberek a demokratikus karta, utána megdöntik a szocializmust -> 2014: Fiatalok a Jobbikban, utána megdöntik a pénz, uzsorakamatrendszert.
Én egyáltalán nem vagyok Jobbikos, sőt ! Útálom őket, de mennyire látod át, mennyire érzed a tőrténelmi párhuzamokat ? Mindíg akkor tőrténtek a változások, mikor már túlfeszítették a húrt. Mikor követeljük az államadósság újratárgyalását, elengedését, amit Antall József viszautasított 90-ben?
Gondolom azért, mert látják, ahogy a szüleik nap mint nap nyomják a robotot és ennek ellenére az egész család csak vegetál a fizetésből. Na és a cigányok, akikkel a fiatalok találkoznak legtöbbet, mert ők járnak iskolába és inkább ők mennek olyan szórakozóhelyekre, ahol nagy eséllyel találkoznak ismeretlenekkel, köztük cigányokkal is.
Valljuk be őszintén, az idősebbekre inkább az a jellemző, hogy melóznak és a baráti körrel járnak össze valakinek a házában.
Amúgy én úgy hallottam, hogy a Fidesz vezet a fiatalok körében.
Azért, mert naívak vagyunk és azt gondoljuk, hogy a Jobbik változást hoz.
Kényelmesebb a nagymagyarország langyos illúziójában hallgatni a zsidózó meg a cigányozó politikusokat, mint elismerni, hogy a 21.században a pénz az Isten, minegy ki mit mond.
"Miért a Jobbikra szavazna a legtöb fiatal?"
Ez a Jobbik jól bejáratott hazugsága, hogy minden fiatal jobbikos. Természetesen nem igaz.
"Átlátod a történelmi párhuzamot?"
Nem kell ilyesmit belemagyarázni a dolgokba. Ez egyszerű politika, szavazathajhászás, a Jobbik részéről is.
"2014: Fiatalok a Jobbikban, utána megdöntik a pénz, uzsorakamatrendszert. "
Hát igen, ez borzasztó reális. A szomszéd OKJ-s hegesztőnek tanuló 19 éves kölyök fogja megdönteni a vadkapitalizmust.
Nem 48-al kell történelmi párhuzamot vonni, hanem a fasizálódó Magyarországgal.
A jobbik ugyanazokat az idegengyűlölő, agresszív elveket vallja, mint amelyek romba döntötték az országot a II. vh idején.
Nevetséges párt, csak a gyűlölködés a programja.
"Elnyomják a nemzeti érzelműséget"
El, persze.....
Ne kezdd már itt is a térítést, te szerencsétlen!
Ki szeretne egy Cigányországban élni?
Magyarország etnikai összetételének megtartása sokkal fontosabb, mint az EU, Nato meg egyéb tagságok.
Hisz ha elveszik az, ami magyarrá teszi ezt az országot, akkor mi értelme lesz a létezésének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!