14 évesen hogy lehetséges, hogy érdekel a politika?
Vannak akik túlerőltetnek valamilyen témát...De,hogy 14 évesen.14 évesen ez nem szokás.
Ha érdekel ez a téma akkor beszélgess idősebbekkel,hogy többet megtudj.De vigyázz sokan teljesen felháborodnak és kikelnek magukból,ha ilyen témáról kezdenek beszélni.
Felnőtt korodban már biztos,hogy annyira kened-vágod a politikát,hogy biztos találsz megoldást magyarország politikai ügyeire és problémáira.
Tehát ne merengj azon, hogy furi vagy,mert ebből mindenképp jól fogsz kikerülni.
Én 15 vagyok, engem is 14 évesen kezdett érdekelni a politika, annál is inkább, hogy föci-töri orientált vagyok. Rajtam kívül még két oszt. társamat érdekli, velük szoktam beszélgetni erről, de nem erőltetem, mivel ebből nagyon megárt a sok. :) Tényleg csak az aktuális dolgokról váltunk pár szót, de az osztálytársaink rögtön úgy állnak hozzá, mintha mi egész nap csak erről társalognánk. Szerintem ne beszélj felnőttekkel a politikáról, mert csak le leszel cseszve, hogy ,,gyerek ne politizáljon,, , én legalább is mindig így járok...
Olvasgass, hogy alakuljon a saját világképed (nekem rengeteget változott az elmúlt több, mint fél évben), meg ha találsz hozzád hasonló korosztályban érdeklődőt, vele beszélgess erről, de felnőttekkel nincs értelme, mert sokuk meg van róla győződve, hogy az ő ,,élettapasztalatának,, köszönhetően ő mindent jobban tud...
Valószínűleg nincs csajod.
Engem is csak addig érdekelt,aztán felkeltette az érdeklődésemet a biológia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!