14 évesen hogy lehetséges, hogy érdekel a politika?
14 évesen engem is érdekel a politika, és nincs vele szerintem semmi baj.
Persze nem úgy kell érteni a politizálást, hogy "ez a párt sz@r, mert lopnak, csalnak" - ez nem csak 14 évesen, hanem egyátalán bármilyen korban nem értelmes és hasznos beszélgetés.
De ha arról beszélgetünk egy-egy osztálytárssal, hogy milyen a demokrácia, milyen lenne a megfelelő rendszer, vagy igazságos és hasznos-e a rezsicsökkentés, jó-e az atomenergia stb... akkor az még kifejezetten jó is. Mert talán az ilyen gyerekekből lesznek az olyan emberek, akik igazán tenni akarnak a közért.
Érdekelne, hogy akik hozzám hasonlóan ilyen korban a politika felé mutatnak érdeklődést, melyik párttal vagy ideológiával szimpatizálnak. Valamint ha titeket is érdekel a dolog(kérdező, 4. és 6. válaszoló) jó lenne létrehozni egy csoportot vagy fórumot, ahol vitatkzhaznák, beszélhetnénk a politikáról hasonló korúakkal.
#6 os vagyok.
Igazad van, holnap (ha addig nem csináltok) csinálok egy Facebook csoporot, várom a név ötleteket :)
Én a Facebookon annyira nem támogatom, mert ott az ismerőseim között vannak pl. tanárok, aztán ők meg látják hogy milyen csoportokba vagyok benne, és mit gondolnak majd? Hogy a 14 éves gyerek ne politizáljon...
Bocsi az Off-ért.
Oké, akkor nem Facebookon (Nekem is vannak tanáraim ismerősnek, de engem nem nagyon érdekel)
Akkor a másik lehetőség egy weboldal létrehozása.
Megpróbálok valamit összerakni a nap folyamán ha nincs ellenvetés.
4-es válaszoló vagyok.
Ilyen esetre lehetséges kamuprofil létrehozása, amellyel be lehet lépni bármilyen csoportba, lehet bármit like-olni, stb..
Na..
Sok volt a húsvéti vendégségbe menés, locsolkodás, szóval nem nagyon értem rá :D
Névnek én ezt gondoltam: Politika az ifjúság körében
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!