Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a "történelmi egyházról" (Hitgyüli) ezek után?

Figyelt kérdés
Fölülről a második videó, az működik.

2014. ápr. 4. 19:10
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Megnézném hány """""istentiszteleten"""""" átkozzák a másikat mondjuk egy rendes keresztény összejövetelen.

Ez egy szekta, kész pont. A Jobbik csak igazságot tesz, kiveszi őket a történelmi egyházak közül.

Egy ilyen átkozós zsidó-keresztény szektának semmi helye a katolikusok,reformátusok és egyéb nagy nevek között.

2014. ápr. 5. 19:38
 12/41 anonim ***** válasza:
36%
Na hát pont ez az amit nem ti fogtok eldönteni. Soha! :D :D :D :D
2014. ápr. 5. 22:00
 13/41 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 5. 23:30
 14/41 anonim ***** válasza:
79%

A "Jobbik csak igazságot tesz"

Hát pont, hogy nagy igazságtalanságot tenne ezzel a Jobbik, de erre úgysem fog sor kerülni. Ha valaki tényleg ismeri a gyülekezet munkáját, céljait, nézeteit, és nem a Jobbik propagandája, és hazugságai szerint, az ezt tudja.

Nem híába nem tudtak célt elérni még a név szerinti szavazásokkal sem a Jobbik képviselői. Mindenki más támogatta, hogy a gyülekezet egyházi státusza maradjon.Az egyetlen ok, ami miatt gyülölik a Jobbikosok a Hit gyülekezetét, az az, hogy a gyülekezet nem antiszemita, hanem filoszemita.Nem imádják Izraelt, és szeretik Magyarországot, és jót akarnak Magyarországnak.

Rengeteg NAV és egyéb vizsgálat volt már a gyülekezet és Németh Sándor ellen. Soha nem találtak semmi törvényellenest.

Ami linket belinkeltél a hamis tanítókról, hát az pont nem illik a gyülekezetben tanítókra. Mindent a Biblia alapján tanítanak a gyülekezetben. Az Ó- és az Újszövetség alapján.

2014. ápr. 6. 10:27
 15/41 anonim válasza:

Majd akkor beszéljen mindenki,ha úgy jár mint Amerikában a fehérembe aki egyik napról a másikra négerré változott ,most már nem rasszista homlokegyenesen változott meg emberszerető kis barivá,

erre kössetek csomót,

2014. ápr. 6. 11:07
 16/41 anonim ***** válasza:
61%
A Hit gyülekezetnek nincsenek titkai. Ez a videó is nyilvános Istentiszteleten készült. Ezret találhatsz még feltöltve. Furcsa mi hogy a keresztényeknek nem lehet megtiltani hogy felemeljék a szavukat a nyilas eszmék ellen.Persze majd hagyjuk hogy iskolázatlan bűnözők befolyásolják az ország sorsát.
2014. ápr. 6. 15:36
 17/41 A kérdező kommentje:

Ezt tanítja a Biblia hogy szidjuk a Jobbikot? Gratulálok...

Mond már meg a hit miért is történelmi egyház?

Még a szektavezéretekkel sem egy idős ez a banda, annál is fiatalabb?

Akkor hogyan is lehetne ezt egy soron említeni a csak nálunk 1000 éves Római katolikus egyházzal pl?

2014. ápr. 7. 02:16
 18/41 anonim ***** válasza:
87%

Szerintetek, Isten szolgáinak, nem lehet megvédeni magukat???

Zsoltárok könyve 35.

7. Mert ok nélkül vetették elém titkon vont hálójukat, és ok nélkül ástak vermet az én lelkemnek.

Nem hinnem, hogy az rossz dolog lenne, hogy Isten védelmét és ítéletét kérné az ellenségre az egyház.

És a másik dolog, hogy akik a Hit Gyülekezetébe járnak, azok nem Németh Sándorhoz tértek meg, hanem Jézus Krisztushoz. Németh Sándor Isten felkent szolgája, de ember, olyan mint Te vagy Én, csak más feladatot kapott.

És a kuruczinfóról ne nézzetek nagyon dolgokat, mert eléggé jobboldali oldal. Ahogy a Jobbik is egy jobboldali beállítottságú párt.

A Hit Gyülekezete a pünkösdi-karizmatikus mozgalomhoz tartozik. És ez Jeruzsálemből indult el, amikor a Szent Szellem leszállt az apostolokra, és új nyelveken szóltak.

Szóval, a történelmi egyház státuszra teljes mértékben jogosultak.

2014. ápr. 7. 13:54
 19/41 A kérdező kommentje:

Aha, én meg ott voltam a Teremést pillanatában, mert az őseim is ott voltak, ergó nekem van mindenben igazam, mert én egy idős vagyok ezáltal a bolygóval, és tanúja voltam Isten munkájának, "ős szüleim" Adám és Éva még hallották is az Urat.

Ennyi értelme van annak amit mondasz, tisztára mint egy szekta. Még ha azt mondanád hogy egy külföldi egyház hazai telepesei, abban még lenne is logika, de az hogy a "pünkösdi-karizmatikus mozgalom" (most találtad ki?) akik az apostoloktól származnak (evvel ők is egyet értenének?), és ezáltal régiek, és így történelmi egyház, na hagyjuk már, kész vicc :D

Ilyen jogfolytonossági alapon amit mondasz + ahogy izrael visszaöli a földjét a palesztinoktól (ugyan ezen logika alapján), a külföldi országoknak maguknak kéne önként vissza adniuk amit trianonnál elvettek a magyaroktól, de tényleg...

Csak sajnos trianon nem egy ilyen vicc, trianonban a mai napig meglenne a jogos jogfolytonosság a revízióra.

Igen majd most mindjárt vérszemet fognak kapni egyesek, de csak egy konkrét hazai példát akartam felhozni.

Mert az már igen csak képmutatás lenne ha trianon esetében már nem működne ugyan ez a logika amit ti hisztek.

2014. ápr. 7. 17:22
 20/41 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Látszik hogy történelemből brillírozol, és az összefüggések nagy tudója vagy kétségtelenül. De mint látszik a történelemnél már csak teológiából vagy tájékozottabb. Kérlek vázold fel nekünk is hogy lássuk hogy mi a szekta.És gondolom nem probléma ha a tridenti zsinat magyarázatát is beleszövöd értekezésedbe. Előre is köszi.
2014. ápr. 8. 01:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!