Akik nem Jobbikosok azoknak Vona Gábor is antipatikus?
Nekem elég szimpatikus politikus, gerinces és a pártjából próbálja kiirtani a rasszizmust, ha rasszista lenne nem tudom mi értelme lett volna olyat mondjon hogy aki amiatt szavazott a Jobbikra mert egy fasiszta pártot akart támogatni az többet rájuk ne voksoljon.
Vagy azt hogy szégyenli, vagy hogy neki kínos amikor társai vadállatként meggondolatlan kijelentést tesznek.
Amellett egy egyetemet végzett, művelt ember, aki remekül kommunikál.
nem (Nem vagyok "Jobbikos")
Vona értelmes ember - fosnak is tőle a rágalmazók.
,nem tetszene az az orszag amit o iranyitana.''
Ha logikailag boncolgatom ez a kijelentés arra utal hogy neked nem tetszik Magyarország, ezért nem tetszik az se aki vezetni akarja. De nagyjából értem mit akartál mondani.
De nem a pártról és a pártjának a politikájáról beszéltem, hanem a személyiségéről, ő azt a programot hirdeti amit a szájába rágnak, azt kell előadja, gondolod hogy mindent amit kimond a fejéből pattant ki?
Ha Vona átmenne egy másik pártba, akit eddig támogattatok akkor ti azt egyből elutasítanátok? (tudom hogy enm menne át, de csak feltételezzük).
"a pártjából próbálja kiirtani a rasszizmust"
Hány embert zártak ki a Jobbikból rasszista megnyilvánulása miatt? Vagy hogyan próbálja kiirtani?
vitathatatlan, Vona soha nem becsmérelt semmilyen embercsoportot, viszont soha nem rúgott ki egy "vadállatot" sem, lényegében két dolog állhat a háttérben
1, fél, hogy elveszítené az igazi nagyon mély nemzeti érzetű radikálisokat, lényegében a párt kezdeti szavazóbázisát, mert hát hogyan reagálna egy kurucos arra, hogy már a Jobbikból is kirúgnak valakit mert antiszemita
2, egyetért velük, hasonló nézeteket vall, de ő maga inkább visszafogottabban viselkedik, hogy ne legyen oka senkinek lenácizni vagy rasszistázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!