Vona Gábor üzent a rasszista szavazóknak, hogy keressenek más pártot vélemény?
Én Fideszes vagyok, de nagyon húztam a Jobbik felé, azonban nem tetszett a sok idegengyűlölő és rasszista szavazó, és talán néhány párttag.
Azonban Vona Gábor pontot tett a mondat végére és kijelentette, hogy a Jobbik NEM RASSZISTA, és aki ilyen okokból kedveli a Jobbikot, az KERESSEN MAGÁNAK MÁS PÁRTOT!
Én ennek nagyon örülök, és benne van, hogy ez miatt én is a Jobbikra fogok szavazni....
ez csak azért volt hogy elcsábicsa a fideszes szavazókat de közbe raszista maradt egy ilyen pártot nem tűrhetünk a demokráciában el kell törölni és törvényekkel kell szabájozni hogy többé ne gyülhessen pártá és az alapíto tagokat börtönbe kell csukni rasszizmus vádjával
maradj a fidesznél amit a jobbik művel az csak álca a fidesz az egyetlen határozott demikratikus párt jelenleg ezért is szídják annyian mert zavarja őket az igazság.. remélhetőleg orbán nem sok időn belül megteszi a kelő lépéseket a jobbik szétoszlatásához és akkor többé nem hátráltatja semmi az ország fejlődését
Nekem csupán annyi a bajom, hogy a rasszistáknak miért kell állandóan zsidózni és cigányozni? És az még hab a tortán, amikor beírják, hogy kötélre őket, meg Hitler miért nem végzett teljes munkát, ez már SZÖRNYŰ, ez a bajom!!!
Nézz meg egy youtube-os jobbikos videót, milyen szégyentelen kommentek vannak? Azért mert a műsorvezető nem ért egyet Novákkal egyből büdös zsidó??? Na ez a vicc, és örülök, hogy VONA GÁBOR MEGSZÓLALT, ÉS RENDET TETT!!!
#5: igen... és akármennyire is nem vagyok másokkal előítéletes, velük mégis, és az esetek 90%-ban be is bizonyosodik, hogy nem alaptalanul.
Amúgy meg a youtube kommentelők többsége agyatlan, de sokszor felháborítóak a műsorvezetők is, úgy tesznek, mintha az adott probléma nem létezne, vagy nem tudom, lehet bekötött szemmel mennek az utcán, vagy a rózsadombon ez nem érezhető, mindenesetre túlságosan védik azt, amiről fogalmuk sincs. Gondolom ez az oka a zsidózásnak.
" vélemény?"
Véleményem az, hogy képmutatás azért, hogy szélesebb rétegeknek is megfeleljen a Jobbik ...
... de azért örülök a kijelentésnek.
A zsidók elleni ellenszenv nem magyar sajátosság! És erről a zsidók is tehetnek.Lásd. Izrael is rasszista(palesztinok elleni gyűlölet)
1975. november 10-én az ENSZ 72 szavazattal 35 ellenében (32 hiányzással) elfogadta, a 3379-es határozatot, melynek értelmében „A cionizmus a rasszizmus és a faji megkülönböztetés egyik formája"
Nekünk magyaroknak is joggal ellenszenvesek a zsidók. 1919-es patkányforradakom vezetői zsidók voltak.Később a Rákosi korszak vezetői szintén.. De idézhetném Landszman volt budapesti főrabbit aki szerint a magyar kultúra a barackpálinkábó,és a bő gatyából áll.. Emerich Kertész aki kikérte magának,hogy magyarnak nevezzél.. És itt egy gyöngyszem
Dr. Regős Péter, a Magyar Zsidók Világszövetsége szóvivőjének verse
Hangosak a f@.sz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.
Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltűnnek majd nem sokára,
Elmennek a bús-_
csába.
Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!