Vona Gábor üzent a rasszista szavazóknak, hogy keressenek más pártot vélemény?
Én Fideszes vagyok, de nagyon húztam a Jobbik felé, azonban nem tetszett a sok idegengyűlölő és rasszista szavazó, és talán néhány párttag.
Azonban Vona Gábor pontot tett a mondat végére és kijelentette, hogy a Jobbik NEM RASSZISTA, és aki ilyen okokból kedveli a Jobbikot, az KERESSEN MAGÁNAK MÁS PÁRTOT!
Én ennek nagyon örülök, és benne van, hogy ez miatt én is a Jobbikra fogok szavazni....
Akik azt mondják hogy csak a Fideszeseket akarták elcsalni azok erre az egy kérdésre válaszoljanak:
Vona Gábor nyiltan kijelentette, a rasszisták NE A JOBBIKRA szavazzanak, ez a kijelentés szerintem a Jobbikosok nagy részéhez is eljutott, mert nekem az interneten többször is visszaköszönt a mondat.
HA A JOBBIK RASSZISTA, AKKOR MIÉRT VAN AZ HOGY EGY RASSZISTÁK TAKARODJATOK KIJELENTÉS UTÁN MÉG ERŐSÖDIK A PÁRT A KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS SZERINT?
( [link]
Én az utolsó vagyok, nem az utolsó előtti. A véleményem az hogy a cigányokkal probléma van. Zsidókba nem megyek bele.
És persze vannak tisztességes cigányok, és mi a balliberalizmus csődje? Az hogy még a tisztességes cigányok is utálják a tisztességtelen cigányokat. Ez tükrözi azt hogy mennyire ész nélküli politikát folytatnak, nem enneka világnak a megoldásait keresik, valami más világban élnek.
Őszintén elmondom, a köznyelvben lassan a cigány szó nem a roma nemzetet jelenti, amikor valaki lop, verekedik, bűnöz azt is gyakran olyan jelző éri hogy cigány, egyszerűen ez már lassan a bűnöző szó rokonértelme.
Amúgy meg ismerőseim is azt mondják hogy nekik csak a bűnöző cigányokkal v an bajuk, a többiekkel igyekszenek lehető legáltalánosabban viselkedni.
Egyezzünk meg abba hogy a cigány bűnözés szó a köznyelvben egy olyan bűnözési fajtát jelent, ami lopás, szemetelés, erőszak és szerintem nincs is miért soroljam tovább mert mindenkinek világos mit jelent.
De jönnek ezek a balliberális idióták, még azok is tudják mire érti Magdi néni az udvaron hogy cigány, de ők ennek a szónak az erkölcsével foglalkoznak.
Ott van a probléma, az emberek meg akarják oldani, a baloldal részéről az a megoldás hogy a felvetett problémát ami a vidékiek életét megkeseríti rasszizmus címszó alatt a szőnyeg alá seprik, és reklámozzák magukról hogy milyen toleránsok.
És a tisztességes romáktól nem kell félni, tapasztalataim szerint akik beilleszkedtek a társadalomba már azzal a veszéllyel se fenyegetnek hogy túlszaporodnak minket, és azon túl hogy romák tiszteletben tartják a Magyar népszokásokat, és Magyarként élnek itt.
"ez csak azért volt hogy elcsábicsa a fideszes szavazókat de közbe raszista maradt egy ilyen pártot nem tűrhetünk a demokráciában el kell törölni és törvényekkel kell szabájozni hogy többé ne gyülhessen pártá és az alapíto tagokat börtönbe kell csukni rasszizmus vádjával "
Akkor nevezzük ezt a demokráciát diktatúrának és így már mindenki érteni fogja miről beszélsz.
"A zsidók elleni ellenszenv nem magyar sajátosság! És erről a zsidók is tehetnek."
Is? Miért ki más tehet még?
Eddig sem szavaztam rájuk, eztán sem fogok; szóval nem érdekel.
Egyébként annak sincs túl sok sütnivalója, aki azt hiszi, hogy csak a magyarok rasszisták. Sőt, önmagában ez a kijelentés is általánosítás és kirekesztő... szóval ássátok el magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!