Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor üzent a rasszista...

Vona Gábor üzent a rasszista szavazóknak, hogy keressenek más pártot vélemény?

Figyelt kérdés

Én Fideszes vagyok, de nagyon húztam a Jobbik felé, azonban nem tetszett a sok idegengyűlölő és rasszista szavazó, és talán néhány párttag.

Azonban Vona Gábor pontot tett a mondat végére és kijelentette, hogy a Jobbik NEM RASSZISTA, és aki ilyen okokból kedveli a Jobbikot, az KERESSEN MAGÁNAK MÁS PÁRTOT!

Én ennek nagyon örülök, és benne van, hogy ez miatt én is a Jobbikra fogok szavazni....

2015. máj. 6. 15:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
7%

Akik azt mondják hogy csak a Fideszeseket akarták elcsalni azok erre az egy kérdésre válaszoljanak:

Vona Gábor nyiltan kijelentette, a rasszisták NE A JOBBIKRA szavazzanak, ez a kijelentés szerintem a Jobbikosok nagy részéhez is eljutott, mert nekem az interneten többször is visszaköszönt a mondat.

HA A JOBBIK RASSZISTA, AKKOR MIÉRT VAN AZ HOGY EGY RASSZISTÁK TAKARODJATOK KIJELENTÉS UTÁN MÉG ERŐSÖDIK A PÁRT A KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS SZERINT?

( [link]

2015. máj. 6. 16:18
 12/38 A kérdező kommentje:
Utolsó: De azt miért nem lehet megérteni, hogy nem minden zsidó tisztességtelen, és nem minden cigány lop? Az általánosítás és a faji alapon megkülönböztetés a baj! Ha valaki azt írja, hogy mocskos cigányok, kötélre velük, akkor ezzel a tisztességes cigány embert is megalázza, nem beszélve arról, hogy halált senkinek sem kívánok!!!
2015. máj. 6. 16:26
 13/38 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek ment...:)
2015. máj. 6. 16:26
 14/38 anonim ***** válasza:
69%

Én az utolsó vagyok, nem az utolsó előtti. A véleményem az hogy a cigányokkal probléma van. Zsidókba nem megyek bele.

És persze vannak tisztességes cigányok, és mi a balliberalizmus csődje? Az hogy még a tisztességes cigányok is utálják a tisztességtelen cigányokat. Ez tükrözi azt hogy mennyire ész nélküli politikát folytatnak, nem enneka világnak a megoldásait keresik, valami más világban élnek.

Őszintén elmondom, a köznyelvben lassan a cigány szó nem a roma nemzetet jelenti, amikor valaki lop, verekedik, bűnöz azt is gyakran olyan jelző éri hogy cigány, egyszerűen ez már lassan a bűnöző szó rokonértelme.

Amúgy meg ismerőseim is azt mondják hogy nekik csak a bűnöző cigányokkal v an bajuk, a többiekkel igyekszenek lehető legáltalánosabban viselkedni.

Egyezzünk meg abba hogy a cigány bűnözés szó a köznyelvben egy olyan bűnözési fajtát jelent, ami lopás, szemetelés, erőszak és szerintem nincs is miért soroljam tovább mert mindenkinek világos mit jelent.

De jönnek ezek a balliberális idióták, még azok is tudják mire érti Magdi néni az udvaron hogy cigány, de ők ennek a szónak az erkölcsével foglalkoznak.

Ott van a probléma, az emberek meg akarják oldani, a baloldal részéről az a megoldás hogy a felvetett problémát ami a vidékiek életét megkeseríti rasszizmus címszó alatt a szőnyeg alá seprik, és reklámozzák magukról hogy milyen toleránsok.

És a tisztességes romáktól nem kell félni, tapasztalataim szerint akik beilleszkedtek a társadalomba már azzal a veszéllyel se fenyegetnek hogy túlszaporodnak minket, és azon túl hogy romák tiszteletben tartják a Magyar népszokásokat, és Magyarként élnek itt.

2015. máj. 6. 16:36
 15/38 anonim ***** válasza:
48%
Rasszista ember nincs, csak tapasztalt.
2015. máj. 6. 17:06
 16/38 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a rasszistáknak akkor is csak a Jobbik marad. Még mindig jobb egy olyan párt, amelyik egyenlő mércével kezeli a cigányokat, mint a többi, amelyik diszkriminálja a magyarokat a cigányokkal szemben.
2015. máj. 6. 17:42
 17/38 anonim ***** válasza:
91%

"ez csak azért volt hogy elcsábicsa a fideszes szavazókat de közbe raszista maradt egy ilyen pártot nem tűrhetünk a demokráciában el kell törölni és törvényekkel kell szabájozni hogy többé ne gyülhessen pártá és az alapíto tagokat börtönbe kell csukni rasszizmus vádjával "

Akkor nevezzük ezt a demokráciát diktatúrának és így már mindenki érteni fogja miről beszélsz.

2015. máj. 6. 17:50
 18/38 anonim ***** válasza:
34%

"A zsidók elleni ellenszenv nem magyar sajátosság! És erről a zsidók is tehetnek."

Is? Miért ki más tehet még?

2015. máj. 6. 17:52
 19/38 anonim ***** válasza:

Eddig sem szavaztam rájuk, eztán sem fogok; szóval nem érdekel.

Egyébként annak sincs túl sok sütnivalója, aki azt hiszi, hogy csak a magyarok rasszisták. Sőt, önmagában ez a kijelentés is általánosítás és kirekesztő... szóval ássátok el magatokat.

2015. máj. 6. 19:01
 20/38 anonim ***** válasza:
Rasszizmust elfelejthetnénk már, mert ez oda-vissza hat ebben az országban. Vona legalább cselekszik, még ha kevés sikerrel is, de ő legalább TESZ IS VALAMIT, nem úgy mint a többi, akik csak feleslegesen jártatják a szájukat. Ez számomra egy elég nyomós érv, hogy rájuk szavazzak.
2015. máj. 6. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!