Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád (Nagy) Magyarország...

Támogatnád (Nagy) Magyarország felszabadítását?

Figyelt kérdés
Én igen.Kötelességünk vissza állítani az ezeréves magyar államot.Kíváncsi vagyok a határon túliak véleményére is.
2010. febr. 22. 19:19
 81/91 anonim ***** válasza:

Ezzel van a baj:

amugy meg osztrák magyar monarchia nem lenne hülyeség ha már vki itt felhozta h mekkora hülyeség... a monarchia alatt a gazdasági fejlödések (gdp stb) 3-4xesére növekedtek a világháborura... mi lenne itt a hátrány? hogy feladjuk a magyarságunkat? lehetünk akkor is magyarok hogyha egy két etnikumból álló országban élünk ... svájc is jól meg van..

Ez a baj veled, kedves 17 éves: Nem vagy magyar.

Nem vagy még annyi idős, hogy fel tudd fogni, amit mondasz.Az előző válaszod vagy 10 percig írtad, nemde, hogy ne legyen benne hiba?

2010. márc. 7. 19:40
 82/91 anonim ***** válasza:
Egyébként kis betűvel kezdted a mondatot az elején, ejnye-bejnye... :))))
2010. márc. 7. 19:43
 83/91 bumbi02 ***** válasza:
0%

Ez a baj veled, kedves 17 éves: Nem vagy magyar.

Nem vagy még annyi idős, hogy fel tudd fogni, amit mondasz.Az előző válaszod vagy 10 percig írtad, nemde, hogy ne legyen benne hiba?

neem, 30ig, és nagy nehezen sikerült leirnom hibásan csak a kedvedért:), de még mindig nem tudtál reagálni mással az érveimre csak azzal h tanuljak meg irni és h nemvagyok magyar, meg h fiatal vagyok stb... mozart is 6 évesen irta az első zongora darabját...

2010. márc. 7. 20:19
 84/91 A kérdező kommentje:
Szánalmas vagy utolsó!Egyszerűen téged nem is érdemes válaszra méltatni!17 éves kis pics.a!
2010. márc. 8. 13:57
 85/91 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy te nem vagy Mozart.Te csak egy kölök vagy.

Egyébként:

amugy meg osztrák magyar monarchia nem lenne hülyeség ha már vki itt felhozta h mekkora hülyeség... a monarchia alatt a gazdasági fejlödések (gdp stb) 3-4xesére növekedtek a világháborura... mi lenne itt a hátrány? hogy feladjuk a magyarságunkat? lehetünk akkor is magyarok hogyha egy két etnikumból álló országban élünk ... svájc is jól meg van..

Itt is van pár helyesírási hiba, de itt a mondanivaló az, ami minősít téged. Ezt kéne lereagálnom? Nem fogom, nem vagyunk egy szinten.Menj Svájcba, de lehet, hogy nem engednek be....

2010. márc. 8. 18:17
 86/91 anonim ***** válasza:
Ja, és 20:19- kor ismét kisbetűvel kezdted a mondatot.Hát gyerek, kritikán aluli vagy....
2010. márc. 8. 18:19
 87/91 bumbi02 ***** válasza:
ti vagytok kritikán aluliak mert azt tudjátok mondani hogy hülye vagyok hülye vagyok, de hogy miért is? az érvekkel mért nem kezdtek semmit? mér csak a helyesirásommal foglalkoztok? ne gyertek azzal a dumával mer h felháboritó a helyesirásom... az a kritikán aluli hogy nem tudtok reagálni a tényekre, érvekre, ezé inkább szidtok engem mer engem lehet...nem tudjátok meg mondani mér mondok hülyeséget szerintetek azzal hogy OMM nem lenne hülyeség, nem tudjátok megmondani hogy miért lenne értelmes megin a Nagy Magyarország, csak szajkózzátok mert divat a hungarizmus meg divat a hülyeség..
2010. márc. 8. 19:57
 88/91 A kérdező kommentje:

Hihetetlen vagy.Milyen hungarizmus? Senki se említette a hungarizmust!Az OMM azért nem lenne jó mert az osztrákok megint lejáratnának minket meg csak katonáknak lennénk jók.Nagymagyarország számomra nincs a trianon előtti Magyarország a mostani Csonka-ország!

Trianon előtt a lehető legtöbb jogot megadtuk a nemzetiségeknek.A francia forradalom idején Franciaországnak kb. 50°-a volt francia anyanyelvű!Ők beolvasztották a nemzetiségeket mi nem!

A mai állapotok csak 90 éve vannak.90 év a történelemben szinte semmi.

2010. márc. 8. 23:06
 89/91 anonim ***** válasza:

És már megint kisbetűvel kezdtél....

Ami nem megy, nem kell erőltetni.

2010. márc. 9. 06:30
 90/91 bumbi02 ***** válasza:

a hungarizmust csak felhoztam, tudom nem szerepelt, csak sok 13-14 éves is kiabálja h vesszen trianon, és akkor most hungarista mer kimondta ezt a két szót... mert divat ezt mondani, divat a kormányt szidni, divat a rasszizmus..

nah de, az OMMben magyarország jelentősen fejlödött (sok gazdasági mutató meg háromszorozodott, meg négyszerezödött.. és europai szinvonalra hozta fel az a kb 40 év ...90 év persze hogy semmi a történelemben és a történelem persze h zajlik.. de épp hogy tul vagyunk egy rendszerváltáson, az ország eléggé instabil, mind gazdaságilag, mind társadalmilag, kivitelezhetőlenne most? nem igazán.. mire meg megoldható lenne, a most is csekély magyarságot már rég asszimilálják...

2010. márc. 9. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!