Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád (Nagy) Magyarország...

Támogatnád (Nagy) Magyarország felszabadítását?

Figyelt kérdés
Én igen.Kötelességünk vissza állítani az ezeréves magyar államot.Kíváncsi vagyok a határon túliak véleményére is.
2010. febr. 22. 19:19
 31/91 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, giazad van, tényleg kiírtja a nemzeti öntudatot a kommunizmus - de láss tisztán! Minden magyart az indulatai vezérlik, amikor a határontúli magyarokról hallunk - de ne engedd, hogy az indulataid vezessenek, mert akkor állat lennél csak! Meg ez is sokaknak a célja, hogy soha ne békéljenek meg a nemzetek!

Nekem sok szlovákiai magyar ismerősöm van, Pozsonyból, Ómiavából is, és én tudom, hogy egyáltalán nem úgy vannak a dolgok, ahogy a hírekben meg néhány hírportálon leadják! A magyar-szlovák gyűlölködés is mesterséges!

Dunaszerdahelyen is mit sajnálsz? Néhány részeg megvert kopaszt, akik közöztt amugy szlovákok is voltak? És ezt úgy mondom, hogy én is skin vagyok, nacionalista - csak nem a részeges hőbörgős fajtából.

2010. febr. 22. 22:09
 32/91 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyen magadfajták miatt szégyellem, hogy én is magyar vagyok :( 21/L
2010. febr. 22. 22:23
 33/91 A kérdező kommentje:

Részbe igazad van.De Dunaszerdahelyen egy magyar épp hogy túlélte a rendőr terrort.Persze hogy gerjesztett a szlovák-magyar gyűlölet a szlovákok egyáltalán nem akartak elszakadni Magyarországtól csak a sunyi csehek hazudtak össze vissza és meg kapták a gyönyörű magyar Felvidéket.A cseh agymosás miatt van ma Szlovákiában ilyen nagy magyar gyűlölet!Nem vagyok skinhead se hungarista!

Itt egy videó hogyan fogadta kincses Kolozsvár a Magyar Királyi Honvédséget: http://www.youtube.com/watch?v=w4sZUN6lBxQ

És egy másik a Békés megyei szlovákok nagygyűlése: [link]

Remélem halljátok hogy kiabálják a szlovákok a Mindent vissza szót!

2010. febr. 22. 22:32
 34/91 A kérdező kommentje:
Miért is?
2010. febr. 22. 22:33
 35/91 anonim ***** válasza:
54%
Töri könyvet elő!!!Olvass már 1968-ban mit akartak a Csehek???Mi meg bevonultunk megakadályozni az Oroszoknak parancsára!Ezért utálnak bennünket!Ülj le fiam egyes!Ti akartok itt kormányozni?Úram-atyám!
2010. febr. 22. 22:37
 36/91 anonim ***** válasza:
52%
Mi van!? Nagy Magyarország?? Telhetetlen kreténségetekben nem tudjátok, hol a határ?? Mi a frászt kezdtek nagy Mo.-ggal, mikor még ezt a kicsit is elkúrtátok!!?
2010. febr. 22. 23:10
 37/91 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem ez nem olyan egyszerű, hogy csak azt mondjuk, hogy akarjuk vagy nem akarjuk. Valaki sokkal korábban írta, hogy ezt a kicsit se tudjuk kormányozni és szerintem igaza van. Ha nagyon kardoskodunk, akkor a magyar lakta területeket kellene csak, de én annak sem látom értelmét. Határon inneni vagyok.

Viszont egyúttal ideírnám egy barátnőm véleményét, aki határon túli és bármit megtenne azért, hogy velünk, a barátaival egy országban élhessen. És tökéletesen megértem annak ellenére, hogy én nem csatolnám vissza a területeket.

2010. febr. 23. 11:25
 38/91 anonim ***** válasza:
76%

"Kommunizmus Kommunizmus hogy ki tudja irtani egy nemzet fejéből az öntudatot."

Nem egészen. Ez a nemzet belefáradt az állandó elnyomástól és diktatúrától. Minden szabadságharcot elveszítettünk. Nézd meg a Klapka Györgyös videót, ott is megint fel akarták szabadítani Mo.-t a Habsburgoktól, de a nemzet NEM-mel felet. Mondta is az ott levő Klapka: "Csak akkor sikerülne, ha ez a nemzet egy felvadult oroszlán lenne." Kiegyezés volt, gazdasági fejlődés (hát jól elkéstünk 19 sz. második felében kezdtünk fejlődni), most is az a legfontosabb, hogy a nacionalizmust Romániában, Szlovákiában, Szerbiában megszüntessük, helyébe magyar emberek teljes körű jogait és békéjét biztosítjuk.

Valamint fontosabb lenne a románoknak és szlovákoknak a figyelmét felhívnunk, hogy ne nacionalista beállítottságú történelmet oktassanak, hanem hitelest. Ez az edukációs (nevelési) befolyás teszi a szlovákot szloWákká, és a románt ilyen buta emberré.

A magyar vízkészlet megvédése, és megmaradt gazdasága is jelentős, a műveltséggel (amely mára nem igen "trendy") és a kapitalista, utillista analfabetizmust megszüntetni, és az embernek egy egészséges nézetet adni. Meg kell nekik mondani, milyen fontos az élet, a család, és hatalmas káoszt teremtene az állati (remélem értitek, mire utaltam) viselkedés. És az is fontos, hogy neki legyen egy olyan "gerince", amely elég erős ahhoz, hogy ne dőljön be mindennek, és tudja, mi a helyes.

Nem csak a radikális jobboldal létezik ám.

2010. febr. 23. 14:56
 39/91 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak a nagyrészt magyartöbbségű területek esetében. Nem szabad elfelejteni, hogy honnan jötttünk, mert "annak a nemzetnek, amelynek nincs múltja, jövője sincs!" Ezen kívül az 1848-49-es szabadságharcunkban nem az osztrákoktól szenvedtünk vereséget, hanem az oroszoktól. Ferenc József térden sírva könyörgött Miklósnak, hogy mentse meg a birodalmát. Ha Miklós nemet mond, a szabadságharc valószínűleg sikeres lett volna.
2010. márc. 5. 14:54
 40/91 anonim ***** válasza:
38%

Nem támogatnám. Elég lenne ha a kis Magyarországon lenne már rend és normális gazdaság.

Szebb jövőt!

2010. márc. 5. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!