kötelességünk visszaállitani... és mi csinálsz azzal a demográfiai problémáal ami ahhoz vezetett hogy szétszakadt Mo? ahhoz hogy a magyarság kb megin csak 30-40%a lenne az országnak?
2010. márc. 5. 19:58
53/91 anonim válasza:
Sok Zsideszes,Maszopos látom jelen van.Hazaárulók vagytok, agymosott kommunisták.Odáig rendben van, hogy a Trianon előtti határoknak már nem sok értelme lenne, hisz Hargita,Kovászna és Maros megyén kivül Erdélyben 20-25%-a magyar a megyéknek.Kapnánk 5 millió cigány 4 millió szlovákot, meg vagy 7 millió románt, hogy a vajdaságról ne is beszéljünk, horvátorol meg felesleges, 10-15 ezer honfitárs él ott.DE!! A bécsi-döntésben létrehozott határokról, azért teljesen nem kéne lemondani, mert az még ma is aktuális lenne.Lehet,hogy sokan unjátok a témát, de én inkább kergetem ezeket az álmokat, mint, hogy Fletóval és haverjaival álmodjak, meg a sok zsidóval aki gyarmatosítani kívánja és fogja is kicsiny hazánkat.Bocs, hogy kifakadtam, de miért kell ennyire unmagyarnak lenni?Történelem és múlt nélkül nem lesz jövője se ennek az országnak.Ébresztő, nyáron voltam erdélyben és egy székely néni mondta, hogy a magyarok besz>riak és korruptak.HÁt jónéhányan...
2010. márc. 5. 20:08
54/91 bumbi02 válasza:
neked is sok eszedvan... és akko mit kezdenél azzal hogy a Nagy Magyarország területén kb csak az a rész lenn lakva ami a mostani mgyarország? többi terület akkor mink kell? nem élne ott szinte senki éhol 1-2 magyar falu azt kész..ienkor jönne a betelepités--> megin csökken a magyarság
2010. márc. 5. 20:35
55/91 anonim válasza:
Olvastam a dologról.Régen.Csak úgy,mert érdekelt.Felbosszantott.Igazságtalannak tartottam.Hogy lehetett ezt akkor elfogadni?
Miért csinálták ezt?Valahogy vissza lehetne ezt a folyamatot tenni az eredeti dimenziójába?Lenne értelme?
Aztán mikor végigrágtam magam ezen,a saját véleményemmel élem tovább az életem.
Nem napi téma és lezártam magamban...
2010. márc. 5. 21:26
56/91 anonim válasza:
Ha a magyarok nem fogadják el akkor Trianont, hanem tovább harcolnak, akkor most nem fórumozna egyikőnk se."Trianon sok buta ember, buta döntése"-nem én mondom, hanem történészek.Rágódni tényleg nem kell rajta, de a reménynek egyikünk szívéből sem szabad távoznia.Mégegyszer mondom, a köztes út a bécsi döntések visszaállítása lenne,bár tény, hogy ahhoz oláh és tót szomszédainknak is lenne egy-két szava.
2010. márc. 5. 21:45
57/91 anonim válasza:
"Sok Zsideszes,Maszopos látom jelen van.Hazaárulók vagytok, agymosott kommunisták"..."sok zsidóval aki gyarmatosítani kívánja és fogja is kicsiny hazánkat."
Gyarmatosítani, Zsidesz...stb. Fel kéne ébredni a Csipkerózsika álmodból és nem irkálni hülyeségeket. Erőszakos bunkók vagytok ti ZSOBBIKOSOK.
:))
2010. márc. 5. 22:31
58/91 anonim válasza:
" neked is sok eszedvan... és akko mit kezdenél azzal hogy a Nagy Magyarország területén kb csak az a rész lenn lakva ami a mostani mgyarország? többi terület akkor mink kell? nem élne ott szinte senki éhol 1-2 magyar falu azt kész..ienkor jönne a betelepités--> megin csökken a magyarság"
Te marha! Több lenne a termőfölded. Nem vagyunk így is elegen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!