Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád (Nagy) Magyarország...

Támogatnád (Nagy) Magyarország felszabadítását?

Figyelt kérdés
Én igen.Kötelességünk vissza állítani az ezeréves magyar államot.Kíváncsi vagyok a határon túliak véleményére is.
2010. febr. 22. 19:19
 61/91 anonim ***** válasza:
37%
Tiszta szánalmas, amit a Jobbikosok írnak..
2010. márc. 6. 07:22
 62/91 bumbi02 ***** válasza:
37%
nah akik itt hisznek "magyarország feltámadásában" meséljék el nekem hogyan lenne z lehetséges...
2010. márc. 6. 07:56
 63/91 anonim ***** válasza:
37%
Erre Én is kíváncsi vagyok.)
2010. márc. 6. 08:26
 64/91 anonim válasza:
69%

Igen.

még nincs 100 éév se, hogy kisMagyarország lettünk:S..ezt még nem heverte ki a magyar nép..és nem is lehet..

2010. márc. 6. 10:38
 65/91 bumbi02 ***** válasza:
45%
de ki lehet.. végre el kéne fogadnunk, és nem azzal törödni h mi volt 100 éve hanem hogy ezel amink maradt mit kezdjünk...nagy britannia mekkora területeket vesztett el? a gyarmataival tekintve a történelem során a második legnagyobb birodalom volt..
2010. márc. 6. 10:52
 66/91 anonim válasza:

Az nem ugyanaz.

Ez kb oan lenne mint, hogyha Olasz o.-nak elcsatolták volna a 2/3-át..hát szerintem ők se hagyták volna. (jó ez rosszpélda de most nem jutott más az eszembe)

És amúgy mi szívtuk meg a legjobban..

és ha jobban belegondolsz élnek még ma is 100év körüli emberek..azoktól kérdezzétek meg, hogy milyen volt (Nagy) Magyarország..az én dédim is lassan annyi és neki is ez a véleménye..barátaitól szakították el stb.

amúgy meg valamelyik értelmes írta, hogy állítsuk vissza az Osztrák-Magyar monarchiát. Hát ez teljesen más helyzet..elnyomás alatt éltünk ha nem tanultál volna törit de akkor is legnagyobb része a Magyar Királyság volt..

előbb gondolkodj aztán írj..

2010. márc. 6. 11:16
 67/91 A kérdező kommentje:

Utolsó te egy akkora szánalmas pancser vagy!Nagy-Britannianak a gyarmatai nem voltak szerves része és még földrajzi egység se volt meg!A gyarmatokon alig éltek angolok azt a földet is erőszakkal foglalták el!

De mi nem!Amit ma Nagymagyarországnak hívunk az a terület mindig is magyar föld volt!A török pusztítások előtt majdnem színmagyar volt Nagymagyarország!Akkor Magyarországhoz tartozott Belgrád,Szörényvár,Szabács,Zágráb (ami akkor még nem tartozott Horvátországhoz)!

Mátyás király,Kossuth Lajos,Nagy Lajos szerinted hagynák hogy hazánkat így megcsonkítsák???A minimum a bécsi döntések által visszakapott terület lenne csak akkor Erdély nehezen védhető lenne.

2010. márc. 6. 11:21
 68/91 A kérdező kommentje:
Bocs utolsó előttinek szólt!
2010. márc. 6. 11:22
 69/91 anonim ***** válasza:
Mi az hogy "kötelességünk"?Ki mondta ezt neked?
2010. márc. 6. 15:54
 70/91 anonim ***** válasza:
Egyiptomban miért nem verik magukat a háromezer éves óegyiptomi birodalmon?
2010. márc. 6. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!