Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád (Nagy) Magyarország...

Támogatnád (Nagy) Magyarország felszabadítását?

Figyelt kérdés
Én igen.Kötelességünk vissza állítani az ezeréves magyar államot.Kíváncsi vagyok a határon túliak véleményére is.
2010. febr. 22. 19:19
 71/91 anonim ***** válasza:
36%
Mert a legkisebb dolguk is fontosabb ilyen ökörségnél.
2010. márc. 6. 17:42
 72/91 anonim ***** válasza:

a következő kb. 100évben nem lesz ilyen lehetőságünk, csakhogy addigra bekövetkezik az asszimiláció. ezért én azt mondom, h az összes magyarnak magxarországon a helye, mert különben a jövöbeli román/szlovák/szerb/ukránÍ/stb géneket támogatja, és arra pedig semmi szükség...

Amuyg ha mégis lenne egy ilyen lehetőségünk, melyik hülye nem támogatná??? :@

2010. márc. 6. 20:18
 73/91 bumbi02 ***** válasza:
42%

Utolsó te egy akkora szánalmas pancser vagy!Nagy-Britannianak a gyarmatai nem voltak szerves része és még földrajzi egység se volt meg!A gyarmatokon alig éltek angolok azt a földet is erőszakkal foglalták el!

De mi nem!Amit ma Nagymagyarországnak hívunk az a terület mindig is magyar föld volt!A török pusztítások előtt majdnem színmagyar volt Nagymagyarország!Akkor Magyarországhoz tartozott Belgrád,Szörényvár,Szabács,Zágráb (ami akkor még nem tartozott Horvátországhoz)!

Mátyás király,Kossuth Lajos,Nagy Lajos szerinted hagynák hogy hazánkat így megcsonkítsák???A minimum a bécsi döntések által visszakapott terület lenne csak akkor Erdély nehezen védhető lenne.

nah akkor had világositsalak már fel... angol gyarmatok ahol elég sok angol élt: ausztrália,ujzéland, amerika, ... telepes gyarmatok, ugy lettek betelepitve az angolok..

nah de mind1..

mer magyarországon annyira de sok magyar élt nem? kb annyi magyar élt azokon az elcsatolt területeken mint angol az angol gyarmatokon... nagy magyarország területén a magyarság aránya akkor is és most is kb 40% környékére tehető...horvátországi részben pl: 1,6millió horvátra jutott 150 000 magyar... visszacsatolnák a területeket ti lennétek felháborodva h köcsög románok huzzanak haza... ti kértétek öket ide...

amugy meg osztrák magyar monarchia nem lenne hülyeség ha már vki itt felhozta h mekkora hülyeség... a monarchia alatt a gazdasági fejlödések (gdp stb) 3-4xesére növekedtek a világháborura... mi lenne itt a hátrány? hogy feladjuk a magyarságunkat? lehetünk akkor is magyarok hogyha egy két etnikumból álló országban élünk ... svájc is jól meg van..

2010. márc. 6. 20:55
 74/91 anonim ***** válasza:
Mondom én!
2010. márc. 7. 08:27
 75/91 A kérdező kommentje:
20:55 Legalább tájékozódnál!1910-ben 55°volt a magyarok aránya Magyarországon!Szánalmas vagy!
2010. márc. 7. 14:00
 76/91 anonim ***** válasza:

Tegnap, 20:55:

Huhh, végigolvastam, amit írtál. Te egy igazi antimagyar barom vagy, némi hülyével fűszerezve.Na húzzál el innen, ne szítsd a feszültséget.Anyád magyar volt?

Biztos büszke rád. Húzz el Ausztriába, veled nem vagyunk előrébb.

2010. márc. 7. 15:33
 77/91 anonim válasza:

20:55

hát gyerek te nagyon hülye vagy! az ilyeneknek kéne elhúzni innen a pics*baa de qrva gyorsan.. a nemzeti öntudat neked jelent valamit?

A magyar nép már sokmindent átélt és most is amíg még lehet össze kéne fogni, hogy ha a jövőben visszatekintenek az unokáink akkor azt látnak, hogy volt egy olyan kb. 100 év amikor Magyarországnak a 2/3-a elvolt csatolva más országokhoz de vissza szereztük:D...

2010. márc. 7. 16:38
 78/91 bumbi02 ***** válasza:
30%

nah lol, azért mert nem tudok egyetérteni ezzel a nagy magyarországos maszlaggal ezé má antimagyar szánalmas p*cs vagyok? xd csodáljáotk a rossz hirét a jobbiknak?

akkor most legyetek szivesek, mondjátok el nekem hogyan és miképp csatoljk vissza a területeket, hogyan és miképp oldjuk meg a külsö országokkal való konfliktusunkat (mer önként nemadják) hogyan és miképp oldjuk meg az ebből következő belső etnikai viszályt..

látom hogy itt mindenki leoltott engem h nézzek már utána tanuljak törit... nahmármost akkor ti bizonyosan tudjátok hogy volt egy korsak amikor elkezdett éledni a nemzeti öntudat, és önállóságot akart elég sok akkoriban tartományi szinten lévő terület.. hogyha akkor kiváltk belölünk, most mér ne probálkoznának megin?

ha már ilyen tájékozottak vagytok:

[link]

eléggé élesen látszodnak mai határaink....

am meg jo tanács: h ha vitatkoztok valakivel, és nem egezik a véleményetek akkor azt kulturáltan is lehet közölni, nincs a földön eg yolyan emberpáros akinek meg egyezne mindenbe a véleményük.. fogaddjátok el h mások máshogy gondolkodnak és tanuljatok emg vitatkozni

2010. márc. 7. 17:30
 79/91 anonim ***** válasza:

Látom, nem vagy megfelelő vitapartner, olyan 13-14 évesnek saccolnálak a helyesírásod szerint:

am meg jo tanács: h ha vitatkoztok valakivel, és nem egezik a véleményetek akkor azt kulturáltan is lehet közölni, nincs a földön eg yolyan emberpáros akinek meg egyezne mindenbe a véleményük.. fogaddjátok el h mások máshogy gondolkodnak és tanuljatok emg vitatkozni

Nem vitatkozok veled, nem vagyunk egy színvonalon.

Egyszerűen kevés vagy, tanulj még egy keveset, kisfiam.

Még írni sem tudsz magyarul, nem hogy gondolkodni.

2010. márc. 7. 17:58
 80/91 bumbi02 ***** válasza:
ne kezdjük már el ezt a lejárt lemezt hogy ott egy helyesirási hiba, meg ott egy..tiedbe is beleköthetnék hogy nagybetüvel kezdjük a mondatot stb stb stb... elég gyerekes dolog ez amikor felhozok érveket és csak ennyit tudsz rá szinte irni hogy tanuljak meg irni... am h ha érdekel 17 vagyok de ez semmit nem változtat a tényeken...ide adtam neked egy bizonyitékot hogy miért nem menne a határok visszaállitása erre elkezdesz beszélni a helyesirásomról és a szinvonalamról... ez a te szinvonaladat mutatja csak meg...
2010. márc. 7. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!