Támogatnád (Nagy) Magyarország felszabadítását?
Tekintve a mai deomgráfia helyzetet én nem nevezném éppen feészabadításnak...
Egyébként helyi autonómiát támogatok.
Nem.
Határon túli vagyok.
Azért, mert ellenben a mélymagyar tinikkel én tudom milyen kissebségben élni, kezdve a 100 éves sérelmeken át az egyszerű munkás mindennapjáig.A helyzet az, hogy nem kívánom ezt semmilyen embertársamnak, legyen az szlovák, román vagy piréz.
Nem. Pacifista keresztény jobboldali beállítottságú ember vagyok, aki vissza szeretné kapni a régi szép földet, de ez már nem aktuális a hadsereggel, sőt csak rossz lehet. Maximum, ha vissza-népesítik a kisebbség a Kárpát-medencét, úgy mint barátaink csinálták. Nézd, Koszovó ősi szerb történelmi város, mégis az albánoké, mert benépesítették. Ez lenne a legreálisabb.
A kommunizmus is csak a II. vh előtt győzőtt volna, utánna már nem, mert az atomháborúban nem lett volna győztes.
Így van ez Magyarországgal is, amihez, persze, autónómia kell a magyaroknak, és az állam által biztosított jó megélhetés a családalapításhoz.
A hódítások (Horvátország) én nem kérném vissza. Felvidék, Székelyföld, Erdélyi magyar rész, Csángók, Szerbiai magyarok. Ezek a legfontosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!