Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád (Nagy) Magyarország...

Támogatnád (Nagy) Magyarország felszabadítását?

Figyelt kérdés
Én igen.Kötelességünk vissza állítani az ezeréves magyar államot.Kíváncsi vagyok a határon túliak véleményére is.
2010. febr. 22. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
38%
Nem mert minek nekünk vagy 10 mill cigány,esetleg ha előtte fertőtlenítenék.
2010. febr. 22. 19:23
 2/91 anonim ***** válasza:
79%

Tekintve a mai deomgráfia helyzetet én nem nevezném éppen feészabadításnak...

Egyébként helyi autonómiát támogatok.

2010. febr. 22. 19:27
 3/91 anonim ***** válasza:
85%
Ezt a kicsiny országot se tudják normálisan kormányozni:(
2010. febr. 22. 19:28
 4/91 anonim ***** válasza:
77%
Miért kell mindig cigányozni???És azokkal a cigányokkal mi van akik nem lopnak meg csalnak,hanem normálisan dolgoznak?Mint pl. én is.Mert jóó én is elitélem a nagyon alja cigányokat akik nem is akarnak változtatni az életükön,de sokan vannak akik be akarnak állni a sorba.
2010. febr. 22. 19:29
 5/91 anonim ***** válasza:
69%

Nem.

Egy határon túli.

2010. febr. 22. 19:31
 6/91 A kérdező kommentje:
Miért?
2010. febr. 22. 19:32
 7/91 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem meg az olaszok állítsák vissza a római birodalmat, az indiánok foglalják vissza észak amerikát atb... Túl kéne már lépni ezen a nagy magyarország témán.
2010. febr. 22. 19:35
 8/91 A kérdező kommentje:
Utolsó úgy látom nem tanultál történelmet.Sajnos sokat ártott a kommunizmus.
2010. febr. 22. 19:37
 9/91 anonim ***** válasza:
56%

Nem.

Határon túli vagyok.

Azért, mert ellenben a mélymagyar tinikkel én tudom milyen kissebségben élni, kezdve a 100 éves sérelmeken át az egyszerű munkás mindennapjáig.A helyzet az, hogy nem kívánom ezt semmilyen embertársamnak, legyen az szlovák, román vagy piréz.

2010. febr. 22. 19:37
 10/91 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Pacifista keresztény jobboldali beállítottságú ember vagyok, aki vissza szeretné kapni a régi szép földet, de ez már nem aktuális a hadsereggel, sőt csak rossz lehet. Maximum, ha vissza-népesítik a kisebbség a Kárpát-medencét, úgy mint barátaink csinálták. Nézd, Koszovó ősi szerb történelmi város, mégis az albánoké, mert benépesítették. Ez lenne a legreálisabb.

A kommunizmus is csak a II. vh előtt győzőtt volna, utánna már nem, mert az atomháborúban nem lett volna győztes.

Így van ez Magyarországgal is, amihez, persze, autónómia kell a magyaroknak, és az állam által biztosított jó megélhetés a családalapításhoz.

A hódítások (Horvátország) én nem kérném vissza. Felvidék, Székelyföld, Erdélyi magyar rész, Csángók, Szerbiai magyarok. Ezek a legfontosabbak.

2010. febr. 22. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!