Kire szavazól majd? Én a JOBBIKRA az biztos.
És még csomó ismerősöm is
És te?
Jobbikra szavazok majd.
De esküszöm nem értem,tényleg van aki az MSZP-re szavaz?? Kérdem én miért??? Nem volt elég az eddigi nyomorgásból??
Nem.
Végre valakik a magyarok érdekeiért állnának ki,és nem pl.a bűnöző cigányokat dédelgetnék,szaporítanák.Végre rend lenne itt.
Meggyőződésem egyébként,hogy származástól függetlenül senkinek nincs félnivalója a Jobbiktól,aki becsületesen,munkából akar megélni.
Privát e-mail a válasz írójának
21:24esnek: ember, te nem olvasol külföldi sajtót??? Az angol elemzők a következő náci pártot látják bennük... Aláírom, lehet jót akarnának nekünk, de az akarat kevés, ha az egész nyugat kivonja a tőkéjét az országból, mivel nem akarnak egy olyan országot támogatni, amit egy szélsőséges párt irányít...
Ne is haragudj meg, de szerintem az a SZÉLSŐSÉG, amit az SZDSZ vagy esetleg az MSZP csinált az országgal!
Lásd az SZDSZ oktatási reformjait: egyre hülyébbek lesznek az emberek.
Vagy az MSZP mindenre kiterjedő szociális ellátását, ami majdnem, hogy Európában a legnagyobb.(pedig vannak azért igen gazdag skandináv országok, ahol tényleg van CSAK erre szánt pénz)
Az eszem megáll.Micsoda hozzászólások!!!!!!!!!
Nem gondoltam volna,hogy még ennyi agy mosott mocsok mszp-s van.Akármelyik párt jöhet csak ne az mszp..........
Teljesen ostobák az MSZP re szavazók !
Ha akarod 5× annyi autópályát építek mint az MSZp !
A ti pénzetekből, mert az nem teljesítmény, hogy megrendelem a terveket és meg építtetem, mi ebben a kormányzati teljesítmény te állat ostoba hülye?
A nyugati tőke?
A Jobbik meg akarja nyesegetni a profitjukat és fenyegetőznek, a napnál világosabb." gondolj csak a pécsi vízmű és a nagykövetek fenyegetőzésére.
Annyi ostoba emberek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!