Miért nem szavazol a Jobbikra?
irredentisták, populisták, vulgármarxisták, szélsőségesek, viccesek ( vona hofyt megszégyenítő humora), radikálisok, szociáldarwinisták röviden összefoglalva.
"Csak behúzod, oszt annyi, nem?"
és nem akarom ősparasztként végezni.
mert ha nem szavaznék rájuk olyan butus lenék mint az előző hogy nyomnám a populista szöveget
de én jobb vagyok az előzőnél
ergo
rájuk szavazok
"de én jobb vagyok az előzőnél "
ergo beképzeltek is.
és utálom hogy egy 15 % kisebbségi vonákok alkotta párt mondja meg hogy ki a magyar.
irredentisták, populisták, vulgármarxisták, szélsőségesek, viccesek ( vona hofyt megszégyenítő humora), radikálisok, szociáldarwinisták röviden összefoglalva
Legfeljebb irredenták. És mi az, hogy szociáldarwinista, meg vulgármarxista? Ezeket valahol én is olvastam, mosolyogtam egy jót ezeken a szép szavakon :)
Ha radikálisok, az miért baj? Neked jó volna, ha a bajodra a lábad amputálása volna az igazi megoldás, az orvos viszont csak egy aszpirint adna neked, oszt jónapot?
Szélsőségesek? A maga módján mindegyik párt szélsőséges. Szélsőségesen hülyének nézi a választókat a Fidesz és az MSZP is.
Vona Gábor humoros megjegyzéseit én is bírom, végre valami, amiben egyetértünk. Mondjuk Hofit még nem körözi le.
Nehéz a terhes liberálisok élete.
Kérdező: a te érved a Fideszre és az MSZP-re ugyanúgy érvényesíthető... azokat is csak beikszelni kell.
mert nem vitaképesek, gyalázatos módon használják a magyar nyelvet, a kommunikációjuk szerint ők akarják eldönteni, hogy ki a magyar. mert el akarják magyaroszágot szigetelni európától, mert nem akarják egy közösség alapvető szabályait betartani.
és vizet prédikálnak, miközben bort isznak.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:16
na ilyen és hasonló megnyilvánulások miatt nem szavazok a jobbikra.
"És mi az, hogy szociáldarwinista, meg vulgármarxista? Ezeket valahol én is olvastam, mosolyogtam egy jót ezeken a szép szavakon :) "
ezek szakkifejezések, és ha nem tudod mit jelent google a barátod, wikipedia a barátnőd.
és tökéletesen jellemzi a vulgármarxizmus a jobbik gazdasági programját, vona beszédei pedig a szociáldarwinizmust.
Nem vitaképesek? Pl?
Gyalázatos módon használják a magyar nyelvet? Pl mikor?
Mikor akarta eldönteni Vona, vagy akármelyik jobbikos politikus hogy ki a magyar és ki nem? Tudtommal ezen a fórumon szoktak az antijobbikosok vonákoknak hívni a jobbikosokat. Fogjátok már fel hogy a jobbiknak nem érdeke szétzilálni a társadalmat. Éppen hogy összeilleszteni szeretné őket, a határontúliakkal együtt. Amíg olyan pártban bízik a többséget, amik 20 éve a parlamentben ülnek, kormányoztak is, hazaárulással egyenértékű lépéseket hoztak (pl lisszaboni szerződés), addig itt NEM LESZ FEJLŐDÉS. Mikor akarjátok felfogni végre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!