Kire szavazól majd? Én a JOBBIKRA az biztos.
Figyelt kérdés
És még csomó ismerősöm is
És te?
2010. febr. 21. 20:53
1/45 A kérdező kommentje:
Szebb jövőt!
2010. febr. 21. 20:55
2/45 anonim válasza:
Minden jóérzésű, az érdekeit átlátó, tisztességes ember csak úgy tehet ahogy te. Nem lehet kétség.
3/45 anonim válasza:
Csak az ostoba,álmokat kergető emberek szavaznak a Jobbikra.Én maradok az MSZP-nél.
4/45 anonim válasza:
Bár liberális eszméket vallok, a jelenlegi helyzetben nem tehetek mást, mint a Jobbikra szavazok. Miért? Mert mindenki más hazudik, bennük pedig látok őszinteséget. Egyébként az egész család (nagyszülőkkel együtt 8-an vagyunk) eddig Fidesz vagy SZDSZ szavazó volt, most mindnyájan a Jobbikra voksolunk.
5/45 anonim válasza:
Én meg az MSZP-re.
(a szavazol rövid o-val írandó)
6/45 anonim válasza:
jobbikra szavazóóóól???én meg nem..miért??Mert egyszerűen nevetséges ahogy ordibálják...Vesszen Trianon,Fegyverbe,meg ahogy meg akarják nekem magyarázni,hogy nem vagy magyar...Na meg a feltűnési viszketegségüktől falnak futnék...
7/45 anonim válasza:
Na odanézz, demokrata zsobbikosok megjöttek és fenyegetőznek :)
8/45 anonim válasza:
MSZP az biztos
"Na odanézz, demokrata zsobbikosok megjöttek és fenyegetőznek" és pont az ilyen emberek miatt.
Hagy szavazak akire akkarok anélkül hogy hazaárúlónak vagy zsidónak, cigánynak titulálna valaki.
9/45 anonim válasza:
Nem szavazok olyan pártra, ami Morvai elvtársnőt akarja államfőnek. A többi még képlékeny, de a Jobbik nem tetszik.
10/45 anonim válasza:
MSZP. Jogom van kimondani, mert kérdezted. De tőled kérdezte valaki, hogy kire fogsz szavazni? nem. le kéne már állni a jobbikosoknak, vagy ha erről akarsz fórumozni, menj vissza a kurucz.infora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!