Ha a jobbik kerül hatalomra mi fog történni az egyetemi finnugor-szakokkal és az MTA-val? Bezárják őket?
Miért minek akarja láttatni magát?
5 éve még börtönbe zárták volna a melegeket , ma meg kutyákat simogatnak.
Már gőzöm sincs minek akarják láttatni magukat.
# 6
Ugyan nem én írtam..
Azért mert nem értünk,hanem ellenünk dolgoznak.
Ha a fasiszták kerülnek hatalomra, akkor a legkisebb problémánk az lesz, hogy tesznek néhány tudományellenes lépést. Már most a sima jobboldal is elég sok bajt csinál nekünk, hát még a szélsőjobb.
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretnék egy még a mostaninál is illiberálisabb, intoleránsabb, antidemokratikusabb, idegengyűlölőbb, magyarkodóbb, európa-ellenesebb, diktátorokkal haverkodóbb, mutyizósabb, rasszistább, antiszemitább országban élni.
Már ez is szégyen ránk nézve, mert mi választottuk meg őket és nem ismertük fel idejében, hogy mikre képesek.
Egy normális országban, normális körülmények között a Fidesz még csak-csak beférne a parlament jobbszélére, kis radikális ellenzéki pártként, de a fasisztáknak már nem szabadna a parlamenti párt dicsfényében tetszelegniük. A fasisztákat régebben egyszerűen bűnözőknek tekintettük, hogyan változhattunk meg annyira, hogy már a hatalomra jutásukat is felvetjük?!
8:
Én még hozzátenném, hogy a Jobbik még piacellenesebb is a Fidesznél, ami még nagyobb baj ezeknél, mert a társadalmi intolerancia egy dolog, de a gazdasági lemaradásunk tovább fog nőni, hacsak nem jön egy valódi jobboldali párt a kádárista jobboldal helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!