Cigányként mire számíthatok, ha a Jobbik hatalomra kerül?
társadalmilag elfogadott lesz cigányozni
semmi jóra nem számítanék
Szigorúbb lesz az igazságszolgáltatás, kevesebb és szigorúbb feltételekhez kötött a szociális juttatás, nem csak cigányoknak, mindenkinek. Nem hiszem, hogy a Jobbiktól várható olyan intézkedés, mely célzottan a cigányságra nézve lenne kedvezőtlen. Hogy egy törvénybe beleírják a cigány vagy a roma szót, ahhoz először ezt definiálni kéne, ami igen nehéz (a nácik is csak önkénnyel tudták megoldani ezt a problémát.)
Ha becsületes életmódot folytatsz, szerintem nincs félnivalód. Ha a Jobbik csökkenti a társadalmon élősködő cigányok (és nem cigányok) mozgásterét, azzal enyhülhetnek a problémák, ezért enyhülhet a cigányellenesség Magyarországon, tehát még jól is járhatsz.
Hozzáteszem, nem vagyok Jobbik-párti!
Ha nem vagy tisztességes cigány, akkor semmi változás nem lesz az életedben, megnyugodhatsz.
Ha tisztességes vagy, én a helyedben elhúznék innen, mert nem lesz jó életed.
ez nem hittan kérdés... állandóan nácizzák,rágalmazzák.
Kérdező: Van munkád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!