Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Jobbikból ki lennének...

Ha a Jobbikból ki lennének tiltva azok a tagok, akikhez egyértelműen rasszista megjegyzések köthetőek, akkor a Jobbik nyerne?

Figyelt kérdés

Elolvastam a Jobbik programját 14-ben, a programja alapján nem lenne semmi bajom a párttal, sokkal szimpatikusabb, mint bármelyik másik programja. (főleg a fidesznél, aminek nem is volt programja XD)

Én csak azért nem Jobbikra szavaztam, mert picit tartok ezektől a rasszista megnyilvánulásoktól, amiket 1-2 tagja elkövet. Ha őket kizárnák a pártból, én 18-ban biztosan rájuk szavaznék. Ti mit gondoltok erről?

2015. ápr. 15. 15:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%

Rasszista az, aki az embereket rasszokba sorolja, és a rasszok között kialakított hierarchia alapján rangsorolja az embereket annak megfelelően, hogy mely rasszhoz tartozik.

Na már most, hogy megtudtad mit jelent a rasszista szó, mit gondolsz, ki a rasszista a Jobbikból és miért?

2015. ápr. 15. 15:12
 2/23 anonim ***** válasza:
16%
Vona most ezeket próbálja "eltakarítani". Amint látszik, a nép meg is hálálja neki...
2015. ápr. 15. 15:13
 3/23 anonim ***** válasza:
15%
Ha azok ki lennének tiltva nem maradna jobik.. ne remenykegy 18Ba is mi nyerünk:) ezen az orszagon csak a Fidesz segithet, a rasszista jobik tonkre tenné mint a Gyurcsány féle komcsi szélsőbal..
2015. ápr. 15. 15:13
 4/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem csak a tagok szavazhatnak. Azt meg egy párt sem tilthatja meg, hogy rá szavazzon olyan, aki valamiért nem illik a párt kívánt képébe.
2015. ápr. 15. 15:17
 5/23 A kérdező kommentje:

ma 15:17

nem értem a felvetésed :D nekem mindegy kik szavazzák meg a Jobbikot, a jobbikban ne legyen rasszista ember

2015. ápr. 15. 15:19
 6/23 A kérdező kommentje:

ma 15:12

például most írta a másik topikban valaki, hogy az egyik képviselő listázni akarta a zsidókat!!!

2015. ápr. 15. 15:20
 7/23 anonim ***** válasza:

És elfelejtetted a topikot végigolvasni?

Mármint, ha ugyanarról beszélünk.

2015. ápr. 15. 15:26
 8/23 anonim ***** válasza:
54%

"például most írta a másik topikban valaki, hogy az egyik képviselő listázni akarta a zsidókat!!!"

Ja elnézést, ha valaki ezt írta a gyakorikérdéseken az egyik kérdéshez, akkor az megcáfolhatatlan tény, ezzel vitába szállni nem lehet. Sajnálom, az elején nem tudtam, hogy ilyen nyomós érveid vannak.

2015. ápr. 15. 15:28
 9/23 anonim ***** válasza:
44%
Végül is teljesen mindegy. Ha minden zsidózó meg cigányozó képviselőt kizárnak a Jobbikból , a baloldal meg a narancsok bedobják a "náci" szót, és az engedelmes kis droid szavazóik elkezdik híresztelni, hogy a Jobbik valójában Hitler pártja. (Szarkazmus)
2015. ápr. 15. 15:40
 10/23 anonim ***** válasza:

Kérdező!

1. és ki fogja megállapítani ezt szép sorjában?

2. és lenne akkor Jobbik? Olyan méretekben, hogy cselekvőképes (mondjuk kampányképes)?

3. igaz, a rasszizmusból sok minden egyéb is következik, mégis megkérdem: ha nem lenne rasszista, attól lenne végrehajtható programja? - értsd: akkor érdemes lenne rá szavazni?

2015. ápr. 15. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!