Ha a Jobbikból ki lennének tiltva azok a tagok, akikhez egyértelműen rasszista megjegyzések köthetőek, akkor a Jobbik nyerne?
Elolvastam a Jobbik programját 14-ben, a programja alapján nem lenne semmi bajom a párttal, sokkal szimpatikusabb, mint bármelyik másik programja. (főleg a fidesznél, aminek nem is volt programja XD)
Én csak azért nem Jobbikra szavaztam, mert picit tartok ezektől a rasszista megnyilvánulásoktól, amiket 1-2 tagja elkövet. Ha őket kizárnák a pártból, én 18-ban biztosan rájuk szavaznék. Ti mit gondoltok erről?
Rasszista az, aki az embereket rasszokba sorolja, és a rasszok között kialakított hierarchia alapján rangsorolja az embereket annak megfelelően, hogy mely rasszhoz tartozik.
Na már most, hogy megtudtad mit jelent a rasszista szó, mit gondolsz, ki a rasszista a Jobbikból és miért?
ma 15:17
nem értem a felvetésed :D nekem mindegy kik szavazzák meg a Jobbikot, a jobbikban ne legyen rasszista ember
ma 15:12
például most írta a másik topikban valaki, hogy az egyik képviselő listázni akarta a zsidókat!!!
És elfelejtetted a topikot végigolvasni?
Mármint, ha ugyanarról beszélünk.
"például most írta a másik topikban valaki, hogy az egyik képviselő listázni akarta a zsidókat!!!"
Ja elnézést, ha valaki ezt írta a gyakorikérdéseken az egyik kérdéshez, akkor az megcáfolhatatlan tény, ezzel vitába szállni nem lehet. Sajnálom, az elején nem tudtam, hogy ilyen nyomós érveid vannak.
Kérdező!
1. és ki fogja megállapítani ezt szép sorjában?
2. és lenne akkor Jobbik? Olyan méretekben, hogy cselekvőképes (mondjuk kampányképes)?
3. igaz, a rasszizmusból sok minden egyéb is következik, mégis megkérdem: ha nem lenne rasszista, attól lenne végrehajtható programja? - értsd: akkor érdemes lenne rá szavazni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!