Vannak rajtam kívül olyanok kik a jobbikkal szimpatizálnak, de ezt a finnugor-ellenes habsburg-összeesküvéselméletet képtelenek benyelni?
A kérdést csak azért tette fel libernyák testvérünk, hogy a nemzetiek keresetlenebb válaszait jelentgetni lehessen, és letiltsák őket az oldalról.
Ne etessétek a trollt.:)
1. Nem vagyok libernyák.
2. Komolyan gondolom a kérdést.
3. a ti szavaitokat nem én hanem ti válogatjátok meg.
Például én.
Én is a Jobbikkal szimpatizálok, de abszolút nem érdekel az, hogy most a turániaknak vagy a finnugoroknak vagyunk a rokonai.
Úgy gondolom, hogy vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint ezeknek az elméleteknek a vitatása.Úgysem lehet kideríteni 100 százalékra biztosan, hogy mi a magyarság eredete.
Én Jobbik-szimaptizáns vagyok és hasonlóan gondolom az előttem szólóval. Történelem szakon végeztem, igazalmas kérdés bizonyos szempontból a magyarság eredete, de nem egy olyan kardinális kérdés, amiből nagy ügyet kéne csinálni. Kicsit olyan ez, mint mikor a kedves szomszédaink (románok, szlovákok) erőlködnek, hogy márpedig ők voltak itt előbb és ennek alátámasztása végett Cirill-Metód vagy anyafarkas szobrokat nyomatnakmindenhova. Nekünk nem kéne beállnunk ebbe a sorba, mert van bőven mire büszkének lennünk és nem kell a történelmünket "gyártani".
Egyébként szerintem a Jobbik mint párt, nem foglalkozik ezzel annyira sokat, inkább pár radikálisabb szimpatizánstól hallom ezeket az elméleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!