Akik nem veszik be a Turanizmust, azokat mi győzte meg, hogy ez az egész hazugság?
"9-es! Te dolgod. De azért illene ismerni a valódi múltadat, hogy ne legyél gyökértelen."
Hétfőtől-szombatig melózom reggeltől estig, a vasárnapom meg mindig elmegy a házon belüli, udvari és kerti munkákkal.
Őszintén irigylem azokat, akik ráérnek ilyen gyökeres baromságokkal foglalkozni.
9#
Nincsenek szláv és germán gének, ahogy finn-ugor sem. Ezek nyelvcsaládok.
"12-es! És nem érzed, hogy az az iskola, amiben felnőttél 8-12-16 évet, tök hazugságokat tanított neked?? Nos, ez a baj veletek, hogy észre sem veszitek, hogy jól megszopatnak benneteket immár 200 éve, mióta azt hazudják nektek, hogy a finnugoroktól származtok!"
Jó, akkor most tegyük fel, hogy nem a finnugoroktól származunk, hanem árja-etruszk-szkíták vagyunk.
Akkor most mi lesz?
"Ezeket a "mi találtuk fel a világot a Kárpát-medencéből" elméleteket én is nagyon bírom:D Csak egy kérdés: A Kárpát-medence jó része római provincia volt az ókorban huzamosabb ideig. Hogy lehet, hogy egy büdös római forrásban sem említenek semmilyen a területen élő, a magyarra bármilyen formában hasonlító népcsoportot? Ellenben nagyon jól leírják, hogy északon germán törzsek, keleten meg dákok lakták. Hova bújtak el a szkíta-etruszk-hun magyarok ekkoriban? Tudom már, biztos a zsidó zelóták megsemmisítették az iratokat, mert már akkor is az volt a céljuk, hogy a magyaroknak szar legyen."
A Turanistáknak válasza: Mi voltunk a Rómaiak, mi voltunk a Germánok és a Dákok is :D
"A turáni történet visszavezethető Nimródig, akinek ikerfiai születtek, az egyiket Ir-nek, a másikat Tur-nak hívták."
Ha Bibliai mesére lettem volna kíváncsi, akkor nem ide írom a kérdést. Nimród állítólag Noé leszármazottja volt. Annak a Noénak, aki egyes egyedül a családjával meg a világ minden fajta állatából 1 párral éldegéld 40 napon át egy bárkán, miközben minden más megpusztult, majd ők népesítették be a Földet újra. Remélem nem gondolod, hogy bárki is elhisz bármit, ami egy vallásos mesekönyvben van. Max egy vallás"történész".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!