Mit szólnátok ha 60 év felett nem lehetne szavazni?
70, esetleg 75 év felett nem lenne rossz ötlet a sok előbb sorolt ok miatt.
Nagyapám nemsokára 78 éves lesz, utoljára 8 éve volt szavazni, és most sem megy. Azt mondja, azért, mert lehet, hogy ő már 1-2 éven belül meghal, és nem akar azzal a tudattal elmenni, hogy csak azért, mert neki pár ezer forinttal többet ígértek, behúzott egy X-et azokhoz, akik miatt én talán éveken át nyögni fogok.
De valójában nem is a korhatár a lényeg, az iskolai végzettség inkább. Én is aláírnám, hogy legalább 8 osztálya legyen már a szavazónak... egy írni-olvasni nem tudó mónika-só jelölt nekem ne húzgálja az X-et, amikor egy talicska gyerek után várja a segélyt.
18:19: XD Akkor te tuti nem szavaznál.
Az intelligencia és a gyakorlatiasság, politikai tudatosság nem mindig jár kéz a kézben.
Kedves 16: 47
Megkérlek, áruld el, melyik gombot kell megnyomni a „mobilon”, hogy valamennyien normálisan tudjunk gondolkodni?
Egy normális társadalomban mindenkire szükség van, még rád, és rám is. Nemcsak választáskor, hanem a napi életben mindig.
Az energiáinkat arra fordítsuk, ami mindannyiunkat egy könnyebb, jobb világ felé vezet.
F/71
"Egyetértek ! 55-60 fölött ne szavazzanak! és legyen intelligencia szinthez is kötve,meg iskoláztatottsághoz!
"
Miért, nem akarsz szavazni? Te lumperproletár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!