Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnátok ha 60 év felett...

Mit szólnátok ha 60 év felett nem lehetne szavazni?

Figyelt kérdés
Ők már úgy sem dolgoznak meg ilyenek nem a fiataloknak kéne a jövőjükről dönteni?
2010. febr. 10. 15:47
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
83%
Én inkább azokat zárnám ki akik soha életükben nem adóztak, csak elvettek a közös asztalról. Szerintem egy 60-évesnek, aki lehet, hogy még aktív sokkal több joga van szavazni, mint egy 30 éves segélyből élőnek. (A megélhetési segélyesekre gondolok, akik tudatosan és szándékosan nem dolgoznak, nem az átmeneti segélyesekre!)
2010. febr. 10. 15:57
 2/57 anonim ***** válasza:
71%
Ettől már csak egy lépés hogy nem kellene nekik nyugdíjat adni igaz hogy dogoztak az országért 40 évig de dögöljenek meg? Normális ember ilyent nem akarhat csak olyan akinek nincs semmi esze.
2010. febr. 10. 15:58
 3/57 anonim ***** válasza:
63%

Nézd, valószínűleg hamarabb lesz a lóf.szból Pick szalámi, mint hogy ez bekövetkezzen. 3 millió nyögdíjas olyan szavazóerőt jelent, hogy az intenzívre is utánuk viszik az urnát, csak húzzák be az X-et.

Én inkább arra törekednék, hogy mondjuk legyen meghúzva egy határvonal, mondjuk a 8 általános. Ha ez nincs meg, nem szavazhatsz. Aki még arra sem képes, hogy legalább ennyi észt magába szorítson, annak ugyan mi felfogása van a szavazással kapcsolatban?

2010. febr. 10. 15:58
 4/57 anonim ***** válasza:
63%
én elköltöznék innen.
2010. febr. 10. 15:59
 5/57 anonim ***** válasza:
79%
azért ez elég ge.i hozzáállás részedről nem?
2010. febr. 10. 16:02
 6/57 anonim ***** válasza:
52%
A kérdező elmebeteg.
2010. febr. 10. 16:03
 7/57 anonim ***** válasza:
63%
Én a szavazást és a jogosítványt is érettségihez kötném. De persze nem ahhoz az érettségihez, ami most van, hanem ami valóban egy általános megfelelt "érettségi képet" adna a felnövőben lévő fiatalról. Aki tud felelősen gondolkozni, akire rábíznánk pl. egy hétre a gyermekünket.
2010. febr. 10. 16:05
 8/57 anonim ***** válasza:
28%
Miért? 18 alatt sem lehet!!!!
2010. febr. 10. 16:08
 9/57 anonim ***** válasza:
71%
Ez az érettségis hülyeség. Mégis akkor ki szavazna a szakmunkások érdekeiért? Nem arra gondolok hogy nem dolgozik, meg ilyesmi, csak simán nincs érettségije, csak szakmája. Meg a nyugdíjasok nagy részének sincs szerintem.
2010. febr. 10. 16:08
 10/57 anonim ***** válasza:
13%
Én a 25 éven aluliakat zárnám ki. Így sosem kerülne be a Jobbik nevű újnyilas csőcselékbanda.
2010. febr. 10. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!