Itt arra gondoltam, hogy nem arra szavaznak, aki a legtöbb nyugdíj emelést, meg 24. havi nyugdíjat adja, hanem azt, aki a többi emberre (dolgozók, főleg dolgozó családosok) nézve is kedvező programot tesz le az asztalra.
2010. febr. 10. 17:17
42/57 anonim válasza:
17:17: Nagyon humánus, csak nem így működik. Magyarisztánban, mint minden más országban először saját magunkkal törődünk. Én csak azt nézem, mikor lesz NEKEM a legjobb. A nyugdíjasok ugyan így vannak vele, te ugyan így vagy vele. Mi a különbség?
2010. febr. 10. 17:19
43/57 anonim válasza:
Én a gazdagokat zárnám ki a szavazásból:)
2010. febr. 10. 17:20
44/57 anonim válasza:
17:20: A gazdag általában többet adózik. Ennyi erővel a szegényeket ki lehetne zárni.
2010. febr. 10. 17:21
45/57 anonim válasza:
Én mindenkit kizárnék a szavazásból! Én tudom a legjobban, hogy mi lesz itt a legjobb mindenkinek...
2010. febr. 10. 17:28
46/57 anonim válasza:
Ugyan már h*lyeség ez a kizárásosdi,semmi értelme ez vitázni,nem mi döntünk ebben.Minden cselekvőképes 18 éven felüli magyar államporgárnak joga van hozzá.Ha valamelyik "csoportot" kizárnák belőle,tuti,hogy az alkotmánybírósághoz fordulnának,vagy ombudsman-hoz.
2010. febr. 10. 17:31
47/57 anonim válasza:
Ha a gazdag többet adózna,vagy adózott volna eddig,már nem lenne gazdag. Csalnak mind,minimábér után fizetnek adót,stb...
2010. febr. 10. 17:34
48/57 anonim válasza:
ma 16:08!
figyelmedbe ajánlom, hogy nálunk gazdaságilag és ember jogilag fejlettebb országokban, a szazásra jogosító korhatár a szellemileg ép, beszámítható, gondnoksá alá nem vont személy, 21. életévének betöltésének a napja!
...Felső korhatár pedig ugyan ezen kategóriát figyelembe véve,sehol nincs!
2010. febr. 10. 17:35
49/57 anonim válasza:
egyszerű a megoldás, az idős, "beszűkült tudatú, befolyásolható" hozzátartozóitokat, a gondnokságotok alá kell jogilag vetetni, és tovább már, nincs is szavazati joga! és már meg is van oldva. Ennyi....
2010. febr. 10. 17:48
50/57 anonim válasza:
Hülyeség lenne. 60 év alatt elég sokat láttak, olyan élettapasztalatuk van, amiről nekünk csak 30-40 év múlva lesz fogalmunk.
Hogy arra szavaznak, ami nekik jó? Apám szerint (nem nyugdíjas!) ha mindenki arra szavazna, ami neki valójában jó, akkor az emberek többsége igen jól élne. Mert az kapná a legtöbb szavazatot, aki a legtöbb polgárnak biztosít jólétet. Az más kérdés, hogy sokan nem látnak az óriásplakátokon túl és nem arra szavaznak, ami nekik jó lenne.
Szerintem inkább iskolázottsághoz kellene kötni a szavazást. Hiszen a nyugdíjasokat sem lehet egy kalap alá venni. A diplomás nagymamám és a 60 éves egyetemi tanáraim sokkal megfontoltabban szavaznak, mint sok fiatal.
Kössék a szavazati jogot legalább érettségihez. Annak sokkal több értelme lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!