Mit szólnátok ha 60 év felett nem lehetne szavazni?
Figyelt kérdés
Ők már úgy sem dolgoznak meg ilyenek nem a fiataloknak kéne a jövőjükről dönteni?2010. febr. 10. 15:47
31/57 anonim válasza:
A minimálbért keresőknek és a közalkalmazottaknak sem lenne szabad szavazni.
32/57 anonim válasza:
"Te ezt láttad a családodban? Akkor áruld el ha a fiatalok olyan értelmesek miért azok bőrfejűek, fasiszták és egyébb emberi szemetek?
"
Ha a nagyapád nem lett volna nyilas, nem lenne a mai fiatal sem az.
33/57 anonim válasza:
16:50 nagy a szád, nem tudom, mire. Akkor se döntsön az én jövőmről olyan, aki képtelen a reális gondolkodásra, ugyanúgy, ahogy a szüleimnewk se engedem, hogy 100%-ban beleszóljanak az életembe. A pelenkázás meg részben anyagi, részben erkölcsi támogatással ezerszer meg volt már (és lesz még) hálálva. Anyázhatsz, a véleményemet továbbra is fenntartom.
34/57 anonim válasza:
16:58: Engem meg az zavar, hogy többet adózok, mégis csak 1 szavazati jogom van.
35/57 anonim válasza:
16. 50 te vagy a legjobb példa arra, hogy mindegy mivel ,csak kössünk már bele az emberbe. Mi köze ennek a pelenkázáshoz? Az emberi törődést ne mosd egybe a közügyekkel, lehet a szülőket és nagyszülőket támogatni sokféle módon, és megköszönni, meghálálni a sokéves törődést, de ennek semmi köe a kérdéshez.
36/57 anonim válasza:
Ha tudnak reálisan szavazni, akár szavazhatnak is, de amíg csak a nyugdíj érdekli őket, az meg nem aki megtermeli nekik, addig inkább maradjanak otthon.
Egyébként szerintem azok se szavazhassanak, akiknek nincs érettségije és saját lakása, háza, vagy állandó munkahelye.
37/57 anonim válasza:
17:09!
teljes mértékben igazad van. hasznos választ jelöltem be nálad és osztom a véleményedet is.
38/57 anonim válasza:
17:03: Igazad van, én vagyok a legjobb példa erre és örülök is neki. :D
39/57 anonim válasza:
17:09: "Ha tudnak reálisan szavazni"
Ezt kifejtenéd? Hogy méred le?
40/57 anonim válasza:
16:27: most pedig az én adómból tartják el őket, szóval kvittek vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!