Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnátok ha 60 év felett...

Mit szólnátok ha 60 év felett nem lehetne szavazni?

Figyelt kérdés
Ők már úgy sem dolgoznak meg ilyenek nem a fiataloknak kéne a jövőjükről dönteni?
2010. febr. 10. 15:47
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként nem azzal van a baj hogy nyugdíjasok szerintem, hanem lesz@rják hogy mi lesz az utódokkal, nekik csak pár ezer forint a fontos, és én ezt eléggé pofátlanságnak tartom.
2010. febr. 10. 16:09
 12/57 anonim ***** válasza:
85%

16:08: Még jó, hogy nem lehet. 21-re tolnám ki ha lehetne. Egy nyugdíjas azért sokat megélt, dolgozott miért kéne elvenni tőlük a szavazati jogot?

Munkanélküliek minek szavaznak? Nem is adóznak.

Segélyezettek úgyszint, minek szavaznak?

Egyetemisták minek szavaznak? Szintén nem adóznak.

Kék szeműek minek szavaznak?

2010. febr. 10. 16:10
 13/57 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy k*rvára mindegy, hogy kit zárunk ki, amíg az oda jutó BÁRMELYIK párt csak a saját zsebét tömi bármi áron. Vegyétek már észre, hogy a parlamentben senkit nem érdekel, hogy hányan nyomorognak munka mellett, hányan fagynak meg a saját otthonaikban, kihal-e a magyarság, mert a fiatalokat teljesen ellehetetlenítik, nyirbálják a gyedet, gyest, nyugdíjat, ellopnak minden közbeszerzésben, végkielégítésben...

Akárkit zársz ki, a szarnak adsz egy pofont, mert nem az a lényeg, hogy melyik párt ül ott, hanem hogy mit csinál. És mind ugyan azt csinálja nagyjából. HARÁCSOL.

2010. febr. 10. 16:14
 14/57 anonim ***** válasza:
21%
örvendeznék...engem is idegesít, hogy gyakorlatilag az én jövőmről a nyugdíjasok döntenek...én hol szólhattam bele az övékbe?
2010. febr. 10. 16:15
 15/57 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon jó ötlet lenne.Mert a jövő nem a vénekről szól!A jelenben is az öregeket támogatják a gyerekei.
2010. febr. 10. 16:25
 16/57 anonim ***** válasza:
36%
60 kicsit korai. 70 viszont reális. Az emberek többsége 70 év felett elvakult, könnyen befolyásolható, és szellemileg már leépülőben van. Nem tudják követni az eseményeken olyan tempóval mint régen. Igen, kizárnám őket.
2010. febr. 10. 16:25
 17/57 anonim ***** válasza:
37%
Az se lenne rossz, ha csak azok adóznának, akik egy évben befizetnek 10 milla adót minimum.
2010. febr. 10. 16:26
 18/57 anonim ***** válasza:
78%

"örvendeznék...engem is idegesít, hogy gyakorlatilag az én jövőmről a nyugdíjasok döntenek...én hol szólhattam bele az övékbe?"

De azt eltűrted hogy ezek a nyugdíjasok 40 évig dolgozzanak hogy legyen kenyered hogy legyenek iskolák boltok legyen fedél a fejed felett és egyáltalán lehessen élni.Majd ha leteszel az asztalra valamit akkor te is beszélhetsz és beleszólhatsz de addig nem!

2010. febr. 10. 16:27
 19/57 anonim ***** válasza:
55%
Aki pedig nem fizet be 10 milliót adó formájában az államnak, tehát alig támogatja az országot, az játsszon otthon a homokozó lapáttal és a vödörrel.
2010. febr. 10. 16:29
 20/57 anonim ***** válasza:
31%

énis 65-70 év körül húznám meg a felső határt. elképesztően sok nyugdíjas gondolkozik elvakultan és konzervatívan. de mégtöbbnek fogalma sincs arról hogy ma hogy lehet megélni annak aki dolgozik. az ő idejükben más volt minden. de az a helyzet már nincs.megszűnt. most válság van, nincsenek munkahelyek, mindenki csak diplomát akar és egy irodába gubbasztani. dolgozni meg senki.

mit gondoltok miért vezetik be azt hogy ösztöndíjat kapjanak a szakmunkások. nem a hülyeség miatt, hanem mert hiányszakma.

én személy szerint 68 év felettieket, romákat, és a főiskolásokat zárnám ki.

jöhetnek a lepontozások..akkoris ez a véleményem

2010. febr. 10. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!