Mit szólnátok ha 60 év felett nem lehetne szavazni?
16:08: Még jó, hogy nem lehet. 21-re tolnám ki ha lehetne. Egy nyugdíjas azért sokat megélt, dolgozott miért kéne elvenni tőlük a szavazati jogot?
Munkanélküliek minek szavaznak? Nem is adóznak.
Segélyezettek úgyszint, minek szavaznak?
Egyetemisták minek szavaznak? Szintén nem adóznak.
Kék szeműek minek szavaznak?
Amúgy k*rvára mindegy, hogy kit zárunk ki, amíg az oda jutó BÁRMELYIK párt csak a saját zsebét tömi bármi áron. Vegyétek már észre, hogy a parlamentben senkit nem érdekel, hogy hányan nyomorognak munka mellett, hányan fagynak meg a saját otthonaikban, kihal-e a magyarság, mert a fiatalokat teljesen ellehetetlenítik, nyirbálják a gyedet, gyest, nyugdíjat, ellopnak minden közbeszerzésben, végkielégítésben...
Akárkit zársz ki, a szarnak adsz egy pofont, mert nem az a lényeg, hogy melyik párt ül ott, hanem hogy mit csinál. És mind ugyan azt csinálja nagyjából. HARÁCSOL.
"örvendeznék...engem is idegesít, hogy gyakorlatilag az én jövőmről a nyugdíjasok döntenek...én hol szólhattam bele az övékbe?"
De azt eltűrted hogy ezek a nyugdíjasok 40 évig dolgozzanak hogy legyen kenyered hogy legyenek iskolák boltok legyen fedél a fejed felett és egyáltalán lehessen élni.Majd ha leteszel az asztalra valamit akkor te is beszélhetsz és beleszólhatsz de addig nem!
énis 65-70 év körül húznám meg a felső határt. elképesztően sok nyugdíjas gondolkozik elvakultan és konzervatívan. de mégtöbbnek fogalma sincs arról hogy ma hogy lehet megélni annak aki dolgozik. az ő idejükben más volt minden. de az a helyzet már nincs.megszűnt. most válság van, nincsenek munkahelyek, mindenki csak diplomát akar és egy irodába gubbasztani. dolgozni meg senki.
mit gondoltok miért vezetik be azt hogy ösztöndíjat kapjanak a szakmunkások. nem a hülyeség miatt, hanem mert hiányszakma.
én személy szerint 68 év felettieket, romákat, és a főiskolásokat zárnám ki.
jöhetnek a lepontozások..akkoris ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!