Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok, ehhez mit szóltok?

Jobbikosok, ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
[link]
2014. nov. 2. 00:38
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

50-es!

Én nem gondolom, hanem tudom :)

2014. nov. 6. 18:26
 52/56 anonim ***** válasza:

# 49

Na igen...

2014. nov. 6. 18:49
 53/56 anonim ***** válasza:
62%

"Mi (jobberek) bármit teszünk az helyes.

Akármit csinálunk, megsértődünk ha lenáciznak minket.

Mindenkit hülyének nézünk, magyarázkodunk, ferdítünk, úgy csinálunk, mint akinek fogalma sincs semmiről.

Pont azt csináljátok, mint a nagykirály, a magyarok kalandvágyból mennek külföldre. Ugyanaz a kategória, lehazudni a csillagokat az égről, mindenkit hülyének nézni."

Jajj te szegény kis liberátor, itt sajnáltatod magadat, amikor meg valaki az orrotok alá dörgöli a sok hülyeségeteket akkor nálatok meg a leghangosabban a mocskolódás. :D

Amúgy meg "csegevarás" zászlóval (is) tüntiztetek a múltkor akkor gondolom nem óbégattál.

[link]

2014. nov. 6. 19:14
 54/56 anonim ***** válasza:

"Mi (jobberek) bármit teszünk az helyes.

Akármit csinálunk, megsértődünk ha lenáciznak minket.

Mindenkit hülyének nézünk, magyarázkodunk, ferdítünk, úgy csinálunk, mint akinek fogalma sincs semmiről."

Érdekes szavak egy nem jobbertől. Itt már annyiszor vitatkoztam érvekkel, adatokkal liberálisokkal és balosokkal, de az eredmény mindig ugyan az lett: tehetetlenségükben lepontoztak, jól kifröcsögték magukat náci jelzőkkel (szerintem közben szélütést is kaptak) és többé nem halottam róluk. Nem akarok általánosítani, mert vannak köztetek normálisok, de itt csak és kizárólag általánosító nem jobber hozzászólásokat látok mindenhol. Majd ha elértek odáig fejben, hogy nem általánosítunk mindenkit (pláne fals adatokra építve) csak mert más a pártállása, majd akkor lesz helyetek egy demokratikus rendszerben. Addig az eltérő vélemények fikázása miatt, sajnos ti diktatórikus jellemek vagytok (kevés kivételtől eltekintve). Még annyit tennék hozzá, hogy nácizni és fasisztázni hihetetlenül nagy szamárság, mivel a többségetek, még csak különbséget sem tud tenni a két dolog között.

2014. nov. 7. 13:57
 55/56 anonim ***** válasza:
Mondom, a jobberéknél ha hitler imitátorral pózolsz, az annak a bizonyítéka, hogy nem vagy náci.
2014. nov. 7. 14:44
 56/56 anonim ***** válasza:
Jobberként már pózoltam vörös katona sisakban. Akkor mi vagyok? Ez fogós, igaz? :)
2014. nov. 7. 17:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!